Last minute op vakantie

Strand met huizen

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer meer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland, om er toch nog lekker even uit te zijn geweest. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Veel corona maatregelen zowel binnen, als buiten Europa worden versoepeld, mensen zien het als mogelijkheid om hun uitgestelde reis te maken. Hierdoor worden momenteel veel last minutes geboekt. We zien dat hierdoor de drukte rondom en in de luchthavens toeneemt. Veel parkings kiezen er hierdoor ook voor om ook buiten het hoog seizoen van de zomer hun parkeerprijzen te verhogen. Gezien het feit dat u een last minute vakantie boekt, waardoor u hoogstwaarschijnlijk geld bespaart, snappen wij van ParkCare dat u niet de hoofdprijs wilt betalen voor een parkeerplek. Daarom kan u via onze website eenvoudig, voordelig en snel een parkeerplaats boeken nabij diverse luchthavens. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leest u op onze hoe werkt het pagina.

Wij bieden parkeerplaatsen bij vliegvelden door heel Nederland. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende luchthavens: Schiphol, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam. Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij voor u de goedkoopste parkeeraanbieders per airport voor u uitgezocht. Deze staan hieronder voor u in een overzichtelijk tabel.


*indicatieprijs maart 2022

Woont u dichtbij onze buurlanden, wij bieden ook parkeerplaatsen aan in Duitsland en België. Vaak kiezen mensen dichtbij de grens ervoor om vanaf een vliegveld te vliegen van een van onze buurlanden. Dit kan soms voordeliger uitzijn. Ook voor de Duitse en Belgische airports hebben wij een handig overzicht gemaakt van de goedkoopste parkeeraanbieders per airport.


*indicatieprijs maart 2022

Wilt u zelf kijken naar een parkeeraanbieder vul dan onze vergelijkingstool in. Als u dit gedaan heeft worden alle beschikbare parkeeraanbieders voor u op een rijtje gezet. U kunt filters toevoegen om het zoekgebied meer bij uw wensen aan te laten passen. Per parkeeraanbieder kunt u gelijk zien wat de kosten zullen worden en handige informatie. Wilt u nog meer weten over de parkeeraanbieder, click dan op meer informatie.

Als u een parking heeft geboekt via onze website, bent u hoe dan ook gegarandeerd van de laagste prijsgarantie. Zo hebben wij speciale afspraken met onze parkeeraanbieders, waardoor wij u een laag parkeertarief kunnen aanbieden. Wel een lekker begin aan uw langverwachte vakantie of reis! Denk er wel aan om optijd uw parkeerplaats te reserveren om gegarandeerd te zijn van een parkeerplaats op uw gewenste data.

Heeft u vragen, of is iets niet helemaal duidelijk? Bij onze veelgestelde vragen vindt u antwoord op eventuele onduidelijkheden. Blijft uw vraag onbeantwoord, dan staat onze klantenservice voor u klaar om u verder te helpen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe