Last minute op vakantie

strand-lastminute-vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Afgelopen week werd bekend dat de reisadviezen verder worden versoepeld, zo zijn reizen naar Amerika nu ook mogelijk. Doordat veel corona maatregelen zowel binnen, als buiten Europa worden versoepeld, zien mensen het nu als mogelijkheid om hun uitgestelde reis te maken. Hierdoor worden momenteel veel last minutes geboekt. We zien dus dat hierdoor de drukte rondom en in de luchthavens toeneemt. Veel parkings kiezen er hierdoor ook voor om ook buiten het hoog seizoen van de zomer hun parkeerprijzen te verhogen. Gezien het feit dat u een last minute vakantie boekt, waardoor u hoogstwaarschijnlijk geld bespaart, snappen wij van ParkCare dat u niet de hoofdprijs wilt betalen voor een parkeerplek. Daarom kan u via onze website eenvoudig en snel een parkeerplaats boeken nabij diverse luchthavens. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leest u op onze hoe werkt het pagina.

Als u een parking boekt via onze website, bent u hoe dan ook gegarandeerd van de laagste prijsgarantie. Zo hebben wij speciale afspraken met onze parkeeraanbieders, waardoor wij u een laag parkeertarief kunnen aanbieden. Wel een lekker begin aan uw langverwachte vakantie of reis!

Heeft u vragen, of is iets niet helemaal duidelijk? Bij onze veelgestelde vragen vindt u antwoord op eventuele onduidelijkheden. Blijft uw vraag onbeantwoord, dan staat onze klantenservice voor u klaar om u verder te helpen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe