Kosten parkeren Groningen Airport

muntgeld op tafel met logo

De kosten voor het parkeren bij Groningen Airport zijn afhankelijk bij welke parkeeraanbieder u boekt. Op ParkCare kan u deze aanbieders eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Dit doet u door de gewenste parkeerdata in te voeren en Groningen Airport, ook wel bekend als Groningen Eelde Airport, te selecteren als luchthaven. Vervolgens klikt u op de gele knop en wordt u naar het overzicht met beschikbare parkeeraanbieders gebracht. Momenteel zijn er voor het parkeren bij Groningen Airport enkel de officiële parkeerplaatsen beschikbaar. 

Lang parkeren, en de bijbehorende parkeerkosten, nabij Eelde Airport

U kunt bij de officiële parkeerplekken, zowel P1 als P2, lang parkeren nabij Eelde Airport. Dit komt omdat u via onze website tegen een voordelig parkeertarief kan boeken en reserveren. Daarnaast zijn de parkeerplekken voorzien van de benodigde (camera)beveiliging, om u te garanderen van het feit dat uw auto veilig staat. Toch wel zo prettig, zeker als u voor een langere periode gaat parkeren.

We snappen dat u graag eerst duidelijkheid wilt over de mogelijke parkeerkosten die gelden nabij de luchthaven van Groningen. Daarom vindt u hieronder een overzicht met de kosten voor het parkeren bij het vliegveld van Groningen/Eelde. Let wel: het kan zijn dat deze parkeertarieven afwijken in bepaalde periodes of in het hoogseizoen. Wilt u weten wat de kosten voor het parkeren zijn gedurende uw reis? Neem dan een kijkje op de informatie pagina voor parkeren nabij Groningen Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Idealparken Keulen28,007 minBuitenShuttle Parking
Flughafen Shuttle Parkplatz Köln28,007 minBuitenShuttle Parking
Park Time Keulen38,0113 minBuitenShuttle Parking
EcoPark52,997 minBuitenShuttle Parking
Park and Fly Köln53,978 minBuitenShuttle Parking
Trema Parken Keulen59,0113 minBuitenShuttle Parking
Parking Airea Keulen84,9814 minBuitenShuttle Parking
Idealparken Valet Keulen154,981 minBuitenValet Parking
* De parkeerprijzen voor Keulen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 13/03/2023 t/m 20/03/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.


Verschillende parkeeraanbieders bij Groningen Airport Eelde


Er zijn verschillende parkeeraanbieders nabij de luchthaven Groningen en Eelde, zoals u misschien al wel gezien hebt in het overzicht met beschikbare parkeeraanbieders bij Groningen Airport. Om het vergelijken en overzicht nog verder te vergemakkelijken, vindt u hieronder een overzicht met wat informatie over deze aanbieders.

Parkeren Groningen Airport P1


Parkeren Groningen Airport P1 is een Park & Walk parkeerplek, waarmee u in enkele minuten op de luchthaven staat. Deze officiële parkeerplaats heeft geen hoogte restricties, invalidenparkeerplaatsen zijn beschikbaar en elektrische laadpalen zijn ook aanwezig. Ook hoeft u uw sleutel niet af te geven bij deze parkeerplaats.

Parkeervorm: Park & Walk
Afgesloten terrein: Ja

Parkeren Groningen Airport P2


Nabij de luchthaven van Groningen bevindt zich Parkeren Groningen Airport P2. Ook dit is een Park & Walk parkeerterrein, vanaf waar u in ongeveer twee minuten op het vliegveld staat. Het parkeerterrein is verhard en bewaakt. U hoeft uw sleutel niet af te geven bij deze officiële parkeerplaats.

Parkeervorm: Park & Walk
Afgesloten terrein: Ja


Boek uw parkeerplaats nu snel en eenvoudig op ParkCare. Zo bent u gegarandeerd van een plekje en betaalt u een voordelig parkeertarief.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe