Kosten parkeren Groningen Airport

muntgeld op tafel met logo

De kosten voor het parkeren bij Groningen Airport zijn afhankelijk bij welke parkeeraanbieder u boekt. Op ParkCare kan u deze aanbieders eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Dit doet u door de gewenste parkeerdata in te voeren en Groningen Airport, ook wel bekend als Groningen Eelde Airport, te selecteren als luchthaven. Vervolgens klikt u op de gele knop en wordt u naar het overzicht met beschikbare parkeeraanbieders gebracht. Momenteel zijn er voor het parkeren bij Groningen Airport enkel de officiële parkeerplaatsen beschikbaar. 

Lang parkeren, en de bijbehorende parkeerkosten, nabij Eelde Airport

U kunt bij de officiële parkeerplekken, zowel P1 als P2, lang parkeren nabij Eelde Airport. Dit komt omdat u via onze website tegen een voordelig parkeertarief kan boeken en reserveren. Daarnaast zijn de parkeerplekken voorzien van de benodigde (camera)beveiliging, om u te garanderen van het feit dat uw auto veilig staat. Toch wel zo prettig, zeker als u van plan bent om voor een langere periode te parkeren.

We snappen dat u graag eerst duidelijkheid wilt over de mogelijke parkeerkosten die gelden nabij de luchthaven van Groningen. Daarom vindt u hieronder een overzicht met de kosten voor het parkeren bij het vliegveld van Groningen/Eelde. Let wel: het kan zijn dat deze parkeertarieven afwijken in bepaalde periodes of in het hoogseizoen. Wilt u weten wat de kosten voor het parkeren zijn gedurende uw reis? Neem dan een kijkje op de informatie pagina voor parkeren nabij Groningen Airport.

ParkeeraanbiederDagtariefWeektarief*ParkeervormBinnen parkeren?
Parkeren Groningen Airport P1 8,2566,00Park & WalkNee
Parkeren Groningen Airport P2 5,6345,00Park & WalkNee

*Het weektarief geldt voor 8 dagen, ofwel 7 nachten.

De verschillen tussen de parkeeraanbieders nabij de luchthaven van Groningen en Eelde
Er zijn verschillende parkeeraanbieders nabij de luchthaven Groningen en Eelde, zoals u misschien al wel gezien hebt in het overzicht met beschikbare parkeeraanbieders bij Groningen Airport. Om het vergelijken en overzicht nog verder te vergemakkelijken, vindt u hieronder een overzicht met wat informatie over deze aanbieders.

Parkeren Groningen Airport P1
Parkeren Groningen Airport P1 is een Park & Walk parkeerplek, waarmee u in enkele minuten op de luchthaven staat. Deze officiële parkeerplaats heeft geen hoogte restricties, invalidenparkeerplaatsen zijn beschikbaar en elektrische laadpalen zijn ook aanwezig. Ook hoeft u uw sleutel niet af te geven bij deze parkeerplaats.

Prijs per week: €66,00
Parkeervorm: Park & Walk

Parkeren Groningen Airport P2
Nabij de luchthaven van Groningen bevindt zich Parkeren Groningen Airport P2. Ook dit is een Park & Walk parkeerterrein, vanaf waar u in ongeveer twee minuten op het vliegveld staat. Het parkeerterrein is verhard en bewaakt. U hoeft uw sleutel niet af te geven bij deze officiële parkeerplaats.

Prijs per week: €45,00
Parkeervorm: Park & Walk


Boek uw parkeerplaats nu snel en eenvoudig op ParkCare. Zo bent u gegarandeerd van een plekje en betaalt u een voordelig parkeertarief.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe