Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Een parkeerplaats krijgen bij Zaventem Airport is vaak een moeilijke klus. Er zijn veel parkeerterreinen, alleen deze zitten vaak snel vol. Wat moet u dan? Al snel zult u uitkomen op een duurdere parkeerplek waar u niet op zat te wachten. Niet als u van tevoren al uw parkeerplaats heeft vaststaan. Zaventem Airport P4 Long Term is één van de parkeerlocaties die u online kunt boeken. Deze Park & Walk parking is geschikt voor jong en oud. Door de korte afstand tot het vliegveld, kunt u prima naar Zaventem Airport lopen. Het vliegveld is op 5 minuten loopafstand. Heeft u veel bagage bij u? Dan kunt u ook altijd de gratis shuttle bus nemen. U hoeft van tevoren dit niet te melden bij de parkeeraanbieder. Ter plekke kunt u besluiten om te gaan lopen of de shuttle bus te nemen. Zoveel vrijheid is alleen mogelijk bij Zaventem Airport P4 Long Term.

Enkel toegankelijk met online reservering

Het is bij deze parking noodzakelijk om online een parkeerplaats te hebben gereserveerd. Zonder die reservering is het helaas niet mogelijk om hier te parkeren. Voor u is dit geen enkel probleem. U kunt immers via ParkCare eenvoudig een parkeerplaats boeken voor P4 Long Term. Nergens anders zult u een goedkopere prijs tegenkomen voor deze parkeeraanbieder. Wij houden de prijzen streng in de gaten en zorgen ervoor dat u gegarandeerd de laagste prijs krijgt. De grote parkeerplaatsen van deze parkeerlocatie van vliegveld Zaventem zijn ook erg gewild. Het open parkeerterrein heeft een capaciteit van 830 parkeerplaatsen, waarbij elke parkeerplaats een lengte heeft van 3 meter.

Vliegveld Zaventem Brussel: comfortabel parkeren

Brussels Airport is makkelijk te bereiken. Vanaf de A201 kunt u namelijk de aanduiding ‘Zaventem centrum’ volgen. Hierbij moet u het rechter baanvak aanhouden. U rijdt naast het viaduct richting de rotonde. Neem op de rotonde de derde afslag en rij tot aan het T-kruispunt. Sla rechtsaf en de slagbomen zullen automatisch openen. U kunt rechtdoor rijden en de borden ‘P4 Long Term’ volgen. Aan de rechterkant bevindt zich de parking. Lees voordat u op pad gaan onze parkeertips voor een comfortabele en veilige reis.

Voordelen

Op 5 minuten loopafstand
24/7 geopend
Sleutels zelf houden
Makkelijk bereikbaar

Nadelen

Vooraf reserveren
Overdekt parkeerterrein

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Zaventem Airport

5 Minuten
Shuttlebus
  • Zaventem Airport
  • Zaventem Airport

Locatie parkeerterrein

Luchthaven Brussels Airport
1930 Zaventem

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare