Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Zoals de naam al aangeeft, wordt er bij VIP Parking met extra aandacht voor uw auto gezorgd. Zo maakt deze aanbieder gebruik van valet parking. Dit houdt in dat een chauffeur de auto van u overneemt op het vliegveld en deze voor u parkeert. In de tussentijd kunt u in alle rust gaan inchecken. Met een parkeerplaats bij VIP Parking kunt u veel geld besparen, zeker als u nu direct reserveert bij Parkcare.nl.

Parkeren in een beveiligde parkeergarage

De dag van vertrek is vaak een hectische dag. Om wat tijd te winnen, kan het daarom prettig zijn als u de auto niet zelf hoeft te parkeren. VIP Parking is dan een uitstekende optie, omdat deze aanbieder gebruik maakt van een valet service. Bij valet parking rijdt u rechtstreeks naar een afgesproken vertrekhal. Hier treft u een medewerker van de parking. Deze zal kort een formulier met u doornemen en daarna de auto voor u parkeren. In de tussentijd loopt u naar de incheckbalie en kunt u zich rustig voorbereiden op de vlucht. VIP Parking beschikt over een parkeergarage die 24/7 beveiligd is door camera’s. De auto staat dus overdekt geparkeerd. Daarnaast is er altijd personeel in de buurt. Indien gewenst, kunt u voor een extra bedrag uw auto laten wassen tijdens uw reis.

Goedkoop lang parkeren bij VIP Parking

Kortom, bij VIP Parking wordt uw auto met zorg behandeld. Daarbij is deze aanbieder een voordelige keuze als u voor valet parking gaat. De vele voordelen, zoals een overdekte parkeerplaats en een wasservice, maken deze parkeerplaats extra aantrekkelijk. Bent u overtuigd van deze aanbieder? Controleer dan nu of er op de door u gewenste datum nog een parkeerplaats vrij is en reserveer direct op Parkcare.nl.

Voordelen

Valet parking
Overdekt parkeren
Wasservice beschikbaar
Beveiligd terrein

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Vertrekpassage
1118 AA Schiphol

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1066 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare