Vier nieuwe aanbieders bij ParkCare

23
okt
Vliegtuigvleugel

Er zijn wederom nieuwe aanbieders te boeken op ParkCare. Er zijn nu maar liefst vier nieuwe parkeeraanbieders aan het assortiment van ParkCare toegevoegd. Drive-up Services, ParkForHoliday, Blitz-Parkservice en Parken24 zijn vanaf nu te boeken. De aanbieders bevinden zich elk bij diverse luchthavens en sommige van hen bieden ook een valet service aan. Bij ParkCare blijven we continu ons aanbod vernieuwen en verbeteren. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de beste parkeeraanbieders.

Enkel en alleen betrouwbare aanbieders

Wij van ParkCare willen alleen het beste voor onze klanten. In de praktijk betekent dat er niet zomaar nieuwe parkeeraanbieders op onze site verschijnen. Alleen professionele bedrijven krijgen een plaats op onze site. Zo hoeft u zich over de veiligheid van uw auto geen zorgen te maken. Ook de nieuwe parkeeraanbieders zijn dan ook betrouwbaar. Ze bieden u voordelige en veilige parkeerplaatsen. Drive-up Services bevindt zich vlakbij Schiphol en ParkForHoliday, Blitz-Parkservice en Parken 24 bij de luchthaven van Düsseldorf. Bij Parken 24 en ParkForHoliday kunt u ook een valet service boeken. Dit maakt uw parkeercomfort nog groter. De auto wordt dan namelijk voor u geparkeerd, omdat u rechtstreeks naar het vliegveld rijdt. Kiest u voor goedkoop parkeren? Bij alle nieuwe aanbieders kunt u natuurlijk ook terecht voor shuttle parking. Op de pagina parkeervormen leest u meer over de verschillen tussen shuttle parking en valet parking.

Veilig uw online reservering plaatsen

Natuurlijk kunt Drive-up Services, ParkForHoliday, Blitz-Parkservice en Parken 24 ook gewoon weer direct reserveren bij ParkCare. Een parkeerplaats bij deze en al onze andere parkeeraanbieders bij Schiphol en Düsseldorf Airport boekt u snel en eenvoudig online op een veilige manier. Bij ParkCare hoeft u uw luie stoel niet uit om een goede parkeerplaats te vinden!

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1169 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare