Online reserveren

Online reserveren

Via onze site kunt u gemakkelijk diverse parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Ook de reservering en betaling gaan rechtstreeks via onze site. Betaling is mogelijk via iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact, Giropay en Mastercard en dus altijd veilig. Na reservering krijgt u een formulier toegestuurd waarop verdere uitleg staat.

Autosleutel houden?

Autosleutel houden?

Of u de autosleutels bij u kunt houden, verschilt per parkeeraanbieder. Bij de verschillende aanbieders staat duidelijk aangeven of u de sleutels in moet leveren. Vanzelfspreken moeten bij valet parkeren de sleutels wel achter gelaten worden bij de chaffeur.

s Nachts halen en brengen?

s Nachts halen en brengen?

Bij de meeste parkeeraanbieders kunt u 24/7 gebruik maken van de services van de parkeeraanbieders. Aangezien vluchten soms 's nachts vertrekken of aankomen, is er 24 uur per dag vervoer van en naar het vliegveld mogelijk. Er zijn een aantal vliegvelden waarbij u 's nachts geen vliegtuigen aankomen of landen. Bij deze vliegvelden zijn er een aantal parkeeraanbieders die niet 's nachts rijden. Is dit het geval, dan staat dit duidelijk vermeld op de website. Verder staat het ook vermeld op uw reserveringsbevestiging.

Veilig parkeren?

Veilig parkeren?

Alle parkeerterreinen zijn veilig. Ze zijn voorzien van camerabewaking, een omheining of een combinatie van die twee. U kunt er dus zeker van zijn dat er niks met uw auto gebeurt tijdens uw reis. Bij sommige parkeeraanbieders parkeert u de auto overdekt en soms is het terrein zelfs standaard overdekt. Mogelijkheden met betrekking tot overdekt parkeren staan altijd duidelijk aangegeven op Parkcare.nl.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

Uiteraard zijn al onze parkeeraanbieders betrouwbare bedrijven. Er wordt dus niet in uw auto gereden tijdens uw reis. Indien u kiest voor valet parkeren, zal de chauffeur uiteraard wel uw auto naar het parkeerterrein rijden, om deze daar vervolgens veilig te parkeren. Krijgen wij meerdere signalen dat een parkeeraanbieder niet voldoet aan de service die u mag verwachten dan zullen wij de parkeeraanbieder uit onze vergelijker halen.

Parkeervormen?

Parkeervormen?

Er zijn verschillende parkeervormen om uit te kiezen, namelijk Shuttle bus parkeren, Valet parkeren, Park en Walk en Park, sleep en fly. U kiest voor de vorm die het best bij uw wensen past. Op de pagina Parkeervormen worden de verschillende manieren van parkeren nog wat uitgebreider toegelicht.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran
Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare