Buiten

€46,79

9 dagen parkeren
13-12-2019 tot en met 21-12-2019

Valetparkeerservice Rotterdam is een van de parkeeraanbieders die het mogelijk maken om uw auto te parkeren dichtbij vliegveld Rotterdam. Deze aanbieder verleent daarnaast ook nog eens de makkelijke service van valet parkeren.

Gemak en service

Bij valet parkeren hoeft u zelf niet tot het parkeerterrein te rijden of een parkeerplek te zoeken. In plaats daarvan gaat u rechtstreeks met uw auto naar het vliegveld. U geeft van te voren aan rond welke tijd u daar aankomt, zodat een medewerker van Valetparkeerservice Rotterdam weet wanneer hij klaar moet staan. U herkent de chauffeur aan de bedrijfskleding. De autosleutels geeft u bij hem in bewaring en vervolgens wordt uw auto naar het parkeerterrein gereden. Ook op de terugweg spreekt u weer een locatie af om de auto te overhandigen. Bij ParkCare selecteren we alle parkeeraanbieders zorgvuldig, dus u kunt bij Valetparkeerservice Rotterdam rekenen op betrouwbare afspraken en vriendelijk personeel. De valet dienst is overigens dag en nacht beschikbaar.

Optimale zorg: van voertuiginspectie tot camerabeveiliging

Eenvoudig uw auto dichtbij het vliegveld parkeren is natuurlijk fijn, maar afstand is niet alles. U wilt ook dat alles soepel verloopt en dat uw auto in goede handen is. Ook wat dat betreft zit u goed bij Valetparkeerservice Rotterdam. Het begint meteen bij de ontmoeting met de valet chauffeur. Daarbij hebt u namelijk de mogelijkheid om een voertuigcheck te doen en zo eventuele problemen te voorkomen. Maak bijvoorbeeld foto’s van uw auto en laat de kilometerstand noteren. Eenmaal op het parkeerterrein zorgen de omheining en slagboom ervoor dat onbevoegden niet op het outdoor parkeerterrein komen. Daarnaast is er standaard camerabeveiliging aanwezig. Geen zorgen over de veiligheid van uw auto dus. Kijk op onze pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie of vergelijk nog meer parkeeraanbieders met elkaar.

Voordelen

24 uur per dag geopend
Verlichting op parkeerterrein
Hulp bij bagage
Camera beveiliging

Nadelen

Niet overdekt parkeren
Elektrisch opladen niet mogelijk
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Rotterdam Airport

0 Minuten
Shuttlebus
    Valetparkeerservice Rotterdam
  • Valetparkeerservice Rotterdam
  • Valetparkeerservice Rotterdam

Locatie parkeerterrein

Airportplein 60 3045 AP Rotterdam

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare