Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parking Schiphol

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor Valet Parking Schiphol

Valet parking Schiphol kan soms erg lastig zijn. Zo bent u waarschijnlijk op zoek naar een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder voor valet parking die netjes met uw auto omgaat. Ook wilt u daar liever niet de hoofdprijs voor betalen. Daarom kan u via ParkCare eenvoudig diverse parkeeraanbieders vergelijken voor valet parking Schiphol. Dit doet u in slechts enkele eenvoudige stappen. Eerst vult u uw gewenste parkeerdata en tijden in. Hierna klikt u simpelweg op de knop 'Vergelijk de prijzen'. U zult dan een overzicht met de beschikbare aanbieders te zien krijgen. Deze filtert u dan vervolgens op het parkeertype. Hier selecteert u 'Valet Parking'. Nu krijgt u alle beschikibare aanbieders voor valet parking Schiphol te zien. Per aanbieder staat er een klein overzicht met voorzieningen beschikbaar per parking. Ook kan u op de parkeeraanbieder klikken. Op de pagina die verschijnt, krijgt u meer informatie over de locatie, veiligheid en voorzieningen van de desbetreffende parkeerplek.

Wij snappen dat als u gebruik maakt van valet parking Schiphol, u graag een betrouwbare of veilige parkeeraanbieder kiest. Op onze website vindt u veilige en betrouwbare parkeeraanbieders. Doordat wij in direct contact staan met de parkeeraanbieders van de parkings blijven wij goed op de hoogte van de ontwikkelingen en veiligheidsmaatregelen. Ook checken wij alle parkeerplaatsen persoonlijk. Zo weten wij wat u kunt verwachten van de parkeergarage of parkeerplek en kunt u veilig parkeren op Schiphol.

Ook vragen wij onze klanten om een recensie achter te laten na hun bezoek. Op deze manier blijven wij goed op de hoogte van de ervaringen van onze klanten. Mocht het zo zijn dat diverse klanten een negatieve recensie achterlaten van een parkeeraanbieder, dan verwijderen wij deze uit ons aanbod. Zo ziet u altijd alleen veilige en betrouwbare parkeeraanbieders die voldoen aan de verwachtingen.

Naast valet parking Schiphol vindt u op ParkCare ook diverse mogelijkheden voor lang parkeren Schiphol en goedkoop parkeren Schiphol.

Schiphol
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe