Valet Parking DUS Düsseldorf

29/09/2021 om 10:00 t/m 06/10/2021 om 10:00 (Wijzig data)

Soms kan het lastig zijn om een parkeerplek te vinden bij het vliegveld. Valet Parking DUS Düsseldorf wilt u hier graag bij helpen. Met hun Valet Service, zorgen zij ervoor dat uw parkeerplek bij Düsseldorf Airport zo is gevonden! Valet Service houdt namelijk in dat u uw auto aanrijdt bij het vliegveld, daar zal een chauffeur op u wachten om uw auto weg te zetten op hun parkeerterrein. U kunt na een korte overdracht van de sleutels al naar uw vliegtuig, terwijl uw auto veilig wordt geparkeerd. Het kost u geen moeite, het bespaart tijd, het is comfortabel en luxe: een super goede keuze dus.

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's

Adres
Terminal Ring 1, 40474, Düsseldorf

Bewaakt parkeren:Ja

Niet zo maar een parkeerplaats

Uw auto is een kostbaar bezit en verdient daarom alle zorg en aandacht. Bij Valet Parking DUS Düsseldorf is uw auto aan het goede adres. Dit bedrijf heeft namelijk een autowasserette, mocht u uw auto gewassen willen hebben terwijl u op reis bent. Daarnaast hebben de medewerkers van Valet Parking DUS Düsseldorf er voor gezorgd dat het terrein 100% veilig is voor uw auto. Er is namelijk 24/7 iemand aanwezig én er is 24/7 camerabeveiliging. Ook is het terrein nog extra beveiligd met een slagboom en omheining rondom het gehele terrein. En niet geheel onbelangrijk, uw sleutels worden zorgvuldig bewaard door de medewerkers. Er is dus geen reden om u zorgen te maken, alles komt goed bij Valet Parking DUS Düsseldorf.

Indoor en outdoor parkeren

Bij Valet Parking DUS Düsseldorf bent u van alle gemakken voorzien. U kunt namelijk uw auto zowel indoor als outdoor parkeren. U kiest wat u het beste bevalt. Indoor heeft als grote voordeel dat uw auto niet zal lijden onder de weersomstandigheden. Regen, storm of sneeuw: daar heeft uw auto geen last van en hij zal precies zo terugkomen als u hem achtergelaten heeft. Maakt dit allemaal niet zo veel uit voor u? Dan kunt u er voor kiezen om uw auto outdoor te laten parkeren. En mocht uw auto alsnog vies zijn geworden, kunt u altijd nog gebruik maken van de extra service van de autowasserette. Een andere extra service, is dat de medewerkers van Valet Parking DUS Düsseldorf u altijd willen helpen met uw bagage. Kortom, waar u ook naar op zoek bent, bij dit bedrijf bent u aan het juiste adres. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Autowassen
 • Beveiligd parkeren
 • Voertuig onderhoud mogelijk

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8
Beoordeeld door 5 klanten
Afstand tot vliegveld 8.5
Prijs/kwaliteit 8
Klantenservice 7.5
Totaal 8
Corne Knapen
Bij het bellen naar Valet parking DUS, was er wat verwarring omdat mijn reservering in het systeem niet zichtbaar was. Een chauffeur kwam de auto toch halen maar had verder geen bevestiging o.i.d. bij zich. Een collega van hem had wel een bevestiging van mijn reservatie op zijn telefoon. Ik werd verzocht mijn sleutel in te leveren en ze reden weg in mijn auto zonder verder iets van een bewijs achter te laten. Dit voelde een beetje vreemd. Op de terugweg werd de auto snel teruggebracht en vroeg de chauffeur of ik geen formulier had. Ondanks dat ik dat niet had, gaf hij me de sleutel en kon ik vertrekken. Dus feitelijk is alles prima verlopen maar het zou me een zekerder gevoel geven als ik bv een getekende verklaring had gekregen dat ik mijn auto in deze periode aan Valet Parking DUS had afgestaan, dit ook ivm mogelijke aansprakelijkheid.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
5
Totaal
6.7
kerim kok
Goeie service!!! Voordat jij er bent zijn ze er zelf
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Maria victoria Gonzalez
Kut mensen dat niet eens engels kunnen praten. Geen moeite om mensen te helpen
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
2.5
Totaal
4.2
Veronica Herkendaal
Het enig puntje van aandacht: het is prettig om vooraf te weten waar je de auto moet parkeren bij aankomst en waar je moet staan bij de terugkomst. Verder verliep alles prima.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
9.2
Kadir In
Heel goed service
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe