Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Uw auto parkeren in de buurt van vliegveld Düsseldorf is geen enkel probleem met Valet AirPort DUS. Deze parkeeraanbieder ontneemt u de stress van het vinden van een parkeerplek en zorgt ervoor dat u met een goed gevoel op reis kunt gaan. Het concept van de valet service is simpel. U rijdt gewoon naar vluchthaven Düsseldorf (terminal B of C) en belt 20 minuten voor aanvang met de parkeeraanbieder om uw komst aan te kondigen. Eenmaal bij het vliegveld aangekomen staat daar een medewerker klaar om de auto van u over te nemen. Er wordt gezorgd dat uw auto een veilige parkeerplaats krijgt bij Valet AirPort DUS en u kunt meteen de terminal binnenlopen om aan u reis te beginnen. De medewerkers van Valet AirPort DUS zijn ervaren en gaan zorgvuldig om met uw auto en sleutels. In de overdekte parkeergarage zal uw auto veilig en droog staan.

Was- en tankservice beschikbaar bij parkeerplaats

Valet AirPort DUS regelt niet alleen een parkeerplaats voor uw auto, maar biedt ook andere services aan die voor u interessant kunnen zijn. Zo is er de mogelijkheid om de auto grondig te laten wassen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, dus u kunt zelf bepalen wat uw auto nodig heeft. Daarnaast kunnen de medewerkers voor u tanken. Tijdens het reserveren kunt u aangeven van welke services u gebruik wilt maken.

Het gemak van de valet service bij Düsseldorf Airport

Na afloop van uw zakenreis of vakantie is het wel zo fijn om zonder veel gedoe weer naar huis te kunnen. Ook dat kan met Valet AirPort DUS. U hoeft alleen maar even te bellen wanneer u weer terug bent op het vliegveld. De medewerkers zorgen dan dat uw auto weer voor u klaarstaat bij de terminal. Als het nodig is, zullen ze u ook helpen bij het inladen van de bagage. Dat is wel zo comfortabel. Mocht u nog vragen hebben, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Voordelen

Reinigsservice beschikbaar
Tankservice beschikbaar
Overdekt parkeren
Hulp bij in- en uitladen bagage

Nadelen

Geen elektrisch oplaadpunt
Extra kosten voor de extra services

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Düsseldorf Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • Valet AirPort DUS parkeerplaatsen
  • alet AirPort DUS overzichtsfoto parkeerplaats
  • Valet AirPort DUS geparkeerde auto's zijaanzicht
  • Valet AirPort DUS geparkeerde auto's vooraanzicht

Locatie parkeerterrein

Gothaer Str. 1
40880 Ratingen

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare