Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij Uparking Zaventem kunt u zelf bepalen waar u uw auto wilt parkeren. Er zijn twee locaties mogelijk: een binnen en een buiten parkeerplaats. Beide parkeerlocaties zijn op 10 minuten afstand van Zaventem Airport. U hoeft voor deze afstand niet zelf vervoer te regelen. Er zit een shuttle bus bij de prijs inbegrepen. Nadat u uw auto heeft geparkeerd zal deze bus u naar het vliegveld van Zaventem brengen. De medewerkers van Uparking Zaventem zullen u helpen met het overladen van uw bagage in de shuttle bus. Eenvoudiger parkeren bij Zaventem Airport kan niet!

Ruime en overdekte parkeerplaatsen

De parkeergarage van Uparking is overdekt. In de garage zijn ruime parkeerplekken en de garage is goed verlicht. Daarnaast hoeft u zich over de veiligheid van de parkeergarage geen zorgen te maken. Alle parkeerplaatsen worden in de gaten gehouden door middel van bewakingscamera’s. Ook is er 24/7 personeel aanwezig die een oogje in het zeil houden. De stevige omheining van de Uparking Zaventem zorgt ervoor dat onbevoegden de parkeergarage niet binnenkomen. Zet op de dag van vertrek uw navigatie aan om de parkeergarage te vinden. De parkeergarage lijkt enigszins verstopt tussen gebouwen, dus dit moet u in de gaten houden.

Auto reiniging: interieur en exterieur

Bij deze parkeergarage neemt u uw autosleutels mee op reis. Deze kunt u dus gewoon bij u houden. Mocht u net de shuttle bus hebben gemist, dan kunt u plaatsnemen in de wachtruimte en, indien gewenst, gebruikmaken van de toiletten. Als u graag wilt dat uw auto wordt gewassen tijdens uw afwezigheid, dan kunt u dit aangeven tijdens het reserveren. Hierbij kunt u kiezen of u alleen het exterieur wilt laten reinigen of ook het interieur. Wanneer u ook het interieur wilt laten schoonmaken, dan zult u de sleutel in bewaring geven bij de parkeeraanbieder. Bij vragen over het parkeren of over de website, kunt u onze veelgestelde vragen pagina bekijken. Staat uw vraag daar niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordelen

Bewakingcamera's aanwezig
Overdekt parkeren mogelijk
24/7 personeel aanwezig
Auto schoonmaak beschikbaar

Nadelen

Geen voertuig inspectie
Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrisch oplaadpunt

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Zaventem Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • Uparking Zaventem buitenkant
  • Uparking Zaventem ingang
  • Uparking Zaventem parkeergarage
  • Uparking Zaventem binnenkant parkeergarage

Locatie parkeerterrein

Avenue de Vilvorde 78
1000 Bruxelles

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare