WeParc en Parking Pas Cher Charleroi nieuw bij ParkCare

2
aug
Schiphol

Bij ParkCare vinden we het belangrijk om u een uitgebreide keuze in parkeeraanbieders te geven. Het aanbod in parkeerplaatsen van ParkCare is dan ook wederom uitgebreid met twee nieuwe parkeeraanbieders. U kunt nu ook een parkeerplaats reserveren bij WeParc en bij Parking Pas Cher Charleroi. Deze aanbieders hebben beide hun eigen voordelen. Zo boekt u bij WeParc valet parking tegen een lage prijs en bij Parking Pas Cher Charleroi zijn de parkeerplaatsen 24/7 bewaakt door personeel.

Alle aanbieders direct te reserveren bij ParkCare

Bij WeParc maakt u gebruik van valet parking, wat het parkeren een stuk sneller en meer ontspannen kan laten verlopen. U hoeft namelijk niet zelf te parkeren.

Dit wordt voor u gedaan door een chauffeur. Uiteraard zijn de parkeerplaatsen beveiligd. Doordat het parkeerterrein van WeParc zich niet op Schiphol zelf bevindt, kunnen de parkeerplaatsen tegen een lage prijs aangeboden worden. Dat scheelt weer in de portemonnee. U kunt ook eenvoudig geld besparen als u parkeert bij Parking Pas Cher Charleroi. Deze aanbieder werkt met een shuttle bus, die u binnen de kortste keren afzet op de luchthaven. Tijdens uw reis staat uw auto op een veilige parkeerplaats. Het parkeerterrein van Parking Pas Cher Charleroi is niet alleen verhard, verlicht en omheind, er is ook constant personeel aanwezig om de parkeerplaatsen in de gaten te houden. Alle aanbieders die u hier bij ParkCare vindt, zijn rechtstreeks op onze site te reserveren. Nadat u een geschikte parkeerplaats hebt uitgekozen, kunt u deze dus direct boeken. Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare, voordelige parkeerplaats in de buurt van Schiphol op Charleroi airport? Neem dan eens een kijkje bij WeParc of Parking Pas Cher Charleroi.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1191 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare