Twee nieuwe aanbieders en het keurmerk EMOTA

24
nov
Logo EMOTA keurmerk

Op zoek naar een parkeerplaats bij Rotterdam Airport of bij Eindhoven Airport? Dan heeft u geluk. ParkCare heeft namelijk aan het assortiment van elk van deze luchthavens een nieuwe parkeeraanbieder toegevoegd. Vanaf nu kunt u bij ons dus een parkeerplaats reserveren bij Speed Parking Rotterdam. Ook Park & Fly Long Stay Valet bij Eindhoven Airport is vanaf nu te boeken bij ParkCare. Bovendien maakt ParkCare nu gebruik van het keurmerk EMOTA.

De beste nieuwe aanbieders direct reserveren

ParkCare streeft naar kwaliteit, veiligheid en een goede prijs voor alle klanten. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe aanbieders. Speed Parking Rotterdam is daar een voorbeeld van. De naam zegt het al: bij deze aanbieder kunt u snel parkeren. Dat komt onder andere doordat het parkeerterrein op slechts drie minuten afstand van Rotterdam-The Hague Airport ligt. De shuttle bus brengt u van de parkeerplaats naar de luchthaven. Daarnaast is het parkeerterrein afgesloten en 24/7 beveiligd door middel van camerabewaking. Uiteraard zijn er ook nog andere aanbieders te reserveren in Rotterdam. Wilt u parkeren bij Eindhoven Airport en zoekt u een luxere parkeervorm? Dan kunt u terecht bij Park & Fly Long Stay Valet. Deze aanbieder maakt gebruik van valet parking, waardoor u niet zelf hoeft te parkeren. Uiteraard wordt uw auto op een veilig terrein geparkeerd. Ook bij het vliegveld van Eindhoven zijn er nog vele andere aanbieders te reserveren.

Extra zekerheid door het EMOTA keurmerk

Ook is ParkCare nu aangesloten bij het EMOTA keurmerk. Dit is een Europes keurmerk dat aantoont dat u er nóg zekerder van kunt zijn dat reserveren bij ParkCare veilig is. Om een EMOTA keurmerk te krijgen, moet een bedrijf namelijk aan bepaalde criteria voldoen. Zo garandeert het keurmerk dat uw gegevens bij ParkCare veilig zijn. Ook is onze besteltransactie transparant. Hier kunt u meer lezen over wat dit keurmerk inhoudt: http://europeantrustmark.eu/en/consumers/certified-shops/certificate/555509996b8e757ad804f043c600cbcc/ Bij ParkCare reserveert u veilig een parkeerplaats bij de luchthaven van uw keuze.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1205 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare