Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij TunaPark Köln Valet kunt u zelf samenstellen hoe uw parkeerpakket eruit ziet. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van de vaste pakketten van 8 dagen parkeren of 14 dagen parkeren bij Keulen Airport. Loopt uw vakantie iets anders? Dan kunt u ook zelf een parkeerperiode selecteren. U ziet direct wat de mogelijkheden zijn bij TunaPark Köln Valet.

Top service bij valet parkeren

Wie zo efficiënt mogelijk bezig wil zijn kiest voor Valet parkeren nabij Keulen Airport. Hiermee bespaart u de tijd die het kost om van en naar het parkeerterrein te rijden. Met de valet service stapt u voor de terminal uit en overhandigt u uw sleutel aan de medewerker van TunaPark. Deze zal uw auto parkeren op de uitgekozen parkeerplaats. Bij het reserveren krijgt u de keuze tussen een open parkeerterrein of een overdekte parkeergarage. Beide parkeerplaatsen zijn voorzien van camerabewaking. De camera’s houden samen met het personeel goed overzicht op de parkeerplaatsen.

Parkeergarage bij Keulen Airport

Zowel de parkeergarage als het parkeerterrein is dag en nacht geopend. 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar kunt u hier terecht. Dat is nog eens zekerheid met parkeren. U heeft altijd een plek bij TunaPark Köln Valet als u van tevoren boekt. Twijfelt u tussen de parkeergarage of het open terrein? Wellicht helpt het om na te gaan of u uw auto beschermd wilt hebben tegen alle weersomstandigheden in de periode dat u op vakantie bent. Daarnaast biedt een dak een extra veiligheid voor uw auto. Waar u ook voor kiest, bel even 20 minuten voor aankomst zodat zij naar het vliegveld kunnen rijden. Vindt u de Valet service net iets te duur? Dan kunt u ook kijken bij de TunaPark Keulen shuttle service. Zelfde parkeerplaatsen, andere service.

Voordelen

Bewakingscamera's aanwezig
Overdekt parkeren mogelijk
24/7 geopend
Professionele chauffeurs

Nadelen

Geen elektrische oplaadpunten aanwezig
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Overzicht parkeerplaats TunaPark Valet Keulen
  • Geparkeerde auto's bij TunaPark Valet Keulen

Locatie parkeerterrein

Kennedystraße
51147 Köln

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare