Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

TunaPark Keulen is een parkeeraanbieder met veel mogelijkheden. Met keuze uit verschillende extra services en parkeerlocaties kunt u precies bepalen wat u wilt bij het parkeren en wat niet. Hieronder leest u over de mogelijkheden, om te beginnen met de extra services. Alles om zo comfortabel mogelijk te parkeren bij Keulen Airport.

Auto reinigen tijdens het parkeren

Een klusje dat vaak even tijd kost en niet altijd even hoog op onze prioriteitslijst staat: de auto wassen. Daarentegen is het zeer gewaardeerd werk, want na het reinigen blinkt je auto mooi en lijkt het weer als nieuw. Bij TunaPark Keulen kun je wel dat effect krijgen zonder zelf aan de slag te hoeven! Boek bij het reserveren van een parkeerplek een reinigingsservice in en in uw afwezigheid zullen de medewerkers uw auto goed onder handen nemen. Ook is het mogelijk om de tank te laten vullen. De autosleutels geeft u ongeacht de extra services in bewaring bij de parkeeraanbieder.

Shuttle bus naar vliegveld Keulen

De services gaan over de periode dat uw auto al staat geparkeerd. Vooraf levert TunaPark Keulen ook een uiterst zorgvuldige service. Bij het reserveren kiest u of u een parkeerplek wilt in de parkeergarage of op het open parkeerterrein. Vanaf beide parkeergelegenheden is het met de shuttle bus 7 minuten naar Keulen Airport. De veiligheid is bij beide parkeerlocaties hetzelfde. Er hangen videocamera’s en er is een ruime bezetting aan personeel. Parkeer dus bij deze parkeeraanbieder en wellicht kunt u gebruikmaken van een gunstige aanbod bij 8 of 14 dagen parkeren. Heeft u liever een valet service? Check dan TunaPark Köln Valet.

Voordelen

Bewakingscamera's aanwezig
Overdekt parkeren mogelijk
24/7 geopend
Extra services mogelijk

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

7 Minuten
Shuttlebus
  • Overzicht parkeerplaats TunaPark Valet Keulen
  • Geparkeerde auto's bij TunaPark Valet Keulen

Locatie parkeerterrein

Bergerstraße 42a
51143 Köln

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare