Buiten

€64,00

9 dagen parkeren
27-08-2017 tot en met 04-09-2017
Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,0

Totalcareparking is een Park and Fly concept met volledige serviceverlening. U kunt hier terecht wanneer u voor een langere periode wilt parkeren bij Schiphol Airport en niet teveel geld hieraan kwijt wil. Daarnaast biedt Totalcareparking een aantal aanvullende services. De parking is gemakkelijk te vinden, doordat hij aan de A4 gelegen is.

Overdekt zonder toeslag

U rijdt zo vanaf de snelweg de parkeerplaats op en vanaf daar regelt de parkeerder de rest. Totalcareparking biedt een gratis shuttle service om u naar de luchthaven te rijden, die bovendien dag en nacht beschikbaar is. Hiermee wordt u binnen amper tien minuten bij de vertrekhal gebracht. Bij Totalcareparking parkeert u standaard overdekt in de beveiligde parkeergarage. Hebt u graag dat uw auto hoog en droog staat en niet wordt blootgesteld aan regen en ander slecht weer? Dan betaalt u hier, in tegenstelling tot sommige andere aanbieders, niets extra’s voor deze mogelijkheid. Wat betreft aanvullende services kunt u onder andere uw auto vanbinnen en vanbuiten laten reinigen.

Ster laten repareren

Als er een ster of beschadiging in uw ruit zit die u al lange tijd wil laten repareren, maar waar u steeds maar niet aan toekomt, dan kunt u dit bij Totalcareparking laten oplossen terwijl u weg bent. U vertrekt zorgeloos op vakantie, en de parkeerder maakt uw auto in orde voor u terugkomt. Bij deze aanbieder kunt u uw sleutel in eigen beheer houden, maar hier wordt wel een toeslag voor gerekend. Via Parkcare boekt u deze aanbieder eenvoudig en rekent u direct op een betrouwbare manier af. Door vooraf te betalen verzekert u zich van een goedkoop tarief.

Voordelen

24/7 inchecken
Gratis shuttle service

Nadelen

Vooraf reserveren
Sleutels zelf houden tegen meerprijs

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

9 Minuten
Shuttlebus
  • Receptie Total Care Parking
  • Binnen parkeerplaats Total Care Parking
  • Shuttlebus Total Care Parking

Locatie parkeerterrein

Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,0

Beoordeeld door 1 Klanten
Afstand
8,0
Vriendelijk personeel
9,0
Prijs/kwaliteit
8,0
Totaal
8,0
Beoordeel deze parkeeraanbieder
Janne
2017-03-31 10:55:11

Vlug op het vliegveld door een snel rijdende chauffeur. Ik had wel enigszins haast,dus was dat wel prettig. Aan de andere kant waren er ook mensen in het busje die de manier van rijden minder op prijs stelden. Voor mij kwam het echter wel goed uit.

Afstand
8
Personeel vriendelijkheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Totaal
8,3
Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
905 reviews.
Twitter
Facebook
Ma t/m vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
E-mail: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare