Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

TopParking is op 10 minuten afstand van Schiphol. Nabij Schiphol parkeren is hierdoor erg gemakkelijk geworden. En dat ook nog eens voor een lage prijs. In de buurt De Hoek vindt u naast de snelweg de parkeerplaats. Het betreft een open parkeerplaats zonder overdekking. Desondanks heeft het een goede beveiliging en is het afgesloten voor onbevoegden. De shuttle service verloopt erg soepel en na het parkeren zal er direct een bus voor u klaarstaan om u naar het vliegveld te brengen.

Aankomst en vertrek van de parking

Nadat u heeft gereserveerd krijgt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox. Hierin staan de contactgegevens van de parkeeraanbieder. Op de dag van vertrek belt u een halfuur voor aankomst met TopParking. Zij zal dan een shuttle bus voor u regelen. Mocht u onverhoopt later aankomen, dan verzoeken wij u om dit tijdig aan te geven bij de parkeeraanbieder. Na het parkeren van uw auto en de autocontrole, overhandigt u de sleutel aan één van de medewerkers. Deze wordt bewaard in een veilige kluis tijdens uw afwezigheid. Hierna kunt u de shuttle bus instappen en begint de reis echt voor u.

Onbeperkte openingstijden van parkeerplaats

Hoe laat u ook wilt komen, TopParking staat voor u klaar. Het parkeerterrein is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Zolang u van tevoren aangeeft dat u eraan komt, zal er altijd een shuttle bus voor u klaarstaan. Op het parkeerterrein zijn elektrische oplaadpunten aanwezig. Ook kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten reinigen voor een extra bedrag. Wilt u van één van deze twee mogelijkheden gebruikmaken? Dan kunt u dit aangeven in het reserveringsformulier. Wanneer u niet zoveel tijd heeft en het liefst zo snel mogelijk het parkeren achter de rug wilt hebben, dan kunt u een kijkje nemen bij TopParking Valet.

Voordelen

Open 24/7
Bewaker aanwezig
Wasservice beschikbaar
Elektrisch oplaadpunt aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Schiphol

10 Minuten
Shuttlebus
  • TopParking Schiphol parkeergarage
  • TopParking Schiphol parkeerterrein
  • TopParking Schiphol locatie

Locatie parkeerterrein

Kruisweg 583
2132 NA
Hoofddorp

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare