Parkeertips

Een auto is vaak een dure aankoop en hierdoor is men er vaak heel zuinig op. Daarom is het niet zo gek als u goed voorbereid wilt zijn wanneer u uw auto gaat parkeren dichtbij een vliegveld. Staat mijn auto wel veilig? Wat kan ik doen om het parkeren zo soepel mogelijk te laten verlopen? Deze vragen beantwoorden wij graag voor u. Hieronder hebben wij de meest voorkomende parkeertips, zorgen en vragen op een rijtje gezet.

 Op tijd reserveren

Agenda met klokDe beste parkeerplekken zijn altijd als eerste weg. Daarom is het verstandig om tijdig een parkeerplaats te reserveren. Zo voorkomt u dat u een dure parkeerplaats krijgt dat niet de bedoeling was. Daarnaast accepteren sommige aanbieders voor de goedkope parkeerplaatsen alleen vroegtijdige boekingen. Dit kan twee weken voor de vertrekdatum zijn. In beide gevallen moet u op tijd hebben gereserveerd. Wij raden u aan om minimaal drie weken voordat u van plan bent te gaan vliegen de parkeeraanbieders te gaan vergelijken en een parkeerplek te reserveren.

 Doe onderzoek

Vergrootglas icoonVoordat u een reservering plaatst kunt u het beste onderzoek doen. Is dit echt wel een goede parkeeraanbieder? Hoe zijn de reviews? Is dit wel de laagste prijs voor wat ik wil? Welke andere parkeervormen zijn er? U kunt op onze website de aanbieders met elkaar vergelijken. Ook hebben wij neergezet of de parkeeraanbieders extra services aanbieden. Naast het vergelijken is het ook belangrijk om de ervaringen van anderen te lezen. Zij zijn daar geweest en zullen dus een goede indruk kunnen geven. Als u na uw onderzoek nog met vragen blijft zitten, kunt u het beste contact opnemen met ons of de aanbieder. Zo weet u zeker dat al uw vragen beantwoordt zijn.

 Plan uw vertrek

Klok icoonMeestal bedenkt men op het laatste moment nog allemaal dingen die gedaan moeten worden voordat hij/zij kan vertrekken. De planten moeten nog water hebben, waardevolle voorwerpen moeten nog uit het zicht of de sleutels zijn in een keer zoek. Iedereen heeft er wel eens last van. En dit levert veel stress op. Zorg er daarom voor dat u een uur voor vertrek al klaar bent. Dan kunt u rustig nadenken over de dingen die nog gedaan moeten worden. Ook kunt u dan het beste de fileberichten checken, zodat u eventueel hierop kan inspelen. Houdt er rekening mee dat het zoeken van uw parkeeraanbieder en plaats gemiddeld een half uur duurt. Daarnaast moet u vaak twee of drie uur voor de vlucht op het vliegveld zijn.

Waar moeten we zijn?

Locatie icoonRondom de luchthavens bevinden zich veel parkeeraanbieders. Dit kan wel eens verwarrend zijn wanneer u uw parkeeraanbieder en parkeerplaats zoekt. Houdt daarom het adres van de aanbieder en het nummer van uw gereserveerde parkeerplaats bij de hand. Vooral bij terugkomst kan het handig zijn om het nummer van uw gereserveerde parkeerplek bij de hand te hebben. Zo hoeft u dan niet meer urenlang, mogelijk in het donker, te zoeken naar uw parkeerplaats. Het handigste is als u uw reservering uitprint. De aanbieder ziet dit namelijk als een bevestiging van uw reservering. Wanneer de technologie u in de steek laat, heeft u altijd de geprinte versie nog.

Kilometerregistratie

Notitieblok icoonSoms komen er verhalen voorbij over parkeeraanbieders die tijdens het parkeerverblijf uw auto gebruiken. Op ParkCare bieden wij alleen professionele en betrouwbare parkeeraanbieders aan. Van hen kunt u verwachten dat dit niet voorkomt. Toch kunt u dit zelf ook in de gaten houden door zelf de kilometerstand op te schrijven. De meeste parkeeraanbieders zullen dit ook samen met u opschrijven als u aankomt. Zo bent u verzekerd van een transparante werkhouding.

Weer terug naar huis

Gebouw icoonAls u lang uw auto geparkeerd heeft staan bij een parkeeraanbieder, dan kunnen er wel eens problemen met de auto opkomen. Om dit zo goed mogelijk te voorkomen, kunt u het beste ervoor zorgen dat u voldoende brandstof heeft om bij het eerstvolgende tankstation te komen. Nog beter is het om genoeg brandstof te hebben om direct naar huis te rijden. Zorg ervoor dat u startkabels in de kofferbak heeft liggen voor wanneer u een lege accu heeft. Daarnaast bewaren sommige parkeeraanbieders uw autosleutels, maar anderen niet. Wanneer u het zelf moet bewaren, dan kunt u het beste een reservesleutel in uw bagage doen. Als u uw autosleutel kwijtraakt, dan heeft u altijd de reservesleutel nog.

Geen waardevolle eigendommen in het zicht

Icoon diefstalDat er in uw auto wordt ingebroken kunt u niet voorspellen. Toch kan het zomaar gebeuren. Desondanks kunt u het wel zo goed mogelijk proberen te voorkomen. Dit kunt u doen door aan te tonen dat er niks in uw auto valt te halen. Zet daarom waardevolle spullen uit het zicht. Nog beter is het om geen waardevolle eigendommen in uw auto te hebben. Wanneer u er niks in heeft liggen, dan kunt u het beste de hoedenplank uit de auto halen. Zo zien de inbrekers ook dat er niks te halen valt.

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran
Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare