Tip Top Schiphol

Vindt u het ook altijd zo moeilijk om een parkeerplek bij Schiphol Airport te vinden? Dat hoeft niet langer zo te zijn. Tip Top Schiphol biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van hun Shuttle Service. U kunt zelf uw auto naar het parkeerterrein rijden en vanaf daar zullen de medewerkers van Tip Top Schiphol het van u overnemen. Uw auto wordt geparkeerd door een ervaren chauffeur en daarna zal een shuttlebus u naar Schiphol brengen. Naast Shuttle Service biedt dit bedrijf ook andere opties. U kunt ook een kijkje nemen bij de Valet Service van Tip Top Schiphol.
Vele opties dus voor het parkeren van uw auto. Tip Top Schiphol is niet alleen gespecialiseerd in parking service, zij weten ook alles over onderhoudsservice en reparatie. Kortom, met deze parkeeraanbieder heeft u alles tip top in orde!

 • Beveiligingscamera's
 • Sleutel niet afgeven
 • Overdekte parkeerplaats

Adres
Paxlaan 10, 2131 RV, Amsterdam

Bewaakt parkeren:Ja

Wat gebeurt er met uw sleutels?

Shuttle service is een van de parkeervormen die Tip Top Schiphol u aanbiedt. Shuttle service is een veel gekozen vorm van parkeren. U kunt namelijk zien waar uw auto geparkeerd wordt maar u hoeft niet meer op zoek naar een parkeerplaats. Daarnaast bieden ze bij Tip Top Schiphol verschillende mogelijkheden wat betreft uw autosleutels. U kunt er voor kiezen om uw sleutels bij dit bedrijf af te geven. Zij zullen uw sleutel veilig bewaren in een kluis tijdens uw reis: ideaal want u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over uw sleutels. Vindt u het toch fijner om uw sleutels bij u te houden? Dat kan ook bij Tip Top Schiphol. Een tip die wij u mee willen geven is dat u uw sleutels op een vaste plek bewaard zodat u ze niet kwijt kunt raken. Wilt u meer tips zodat u goed voorbereid op reis kunt gaan? Kijk dan eens bij onze parkeertips

Veiligheid voorop

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw auto veilig geparkeerd staat. Deze veiligheid kunnen ze bij Tip Top Schiphol garanderen. Het parkeerterrein is 24/7 open, er zal dus altijd iemand aanwezig zijn om uw auto in de gaten te houden. Het is daarnaast een afgesloten terrein, omsloten door middel van een omheining en/of een muur. Ook zijn er beveiligingscamera's en een alarmsysteem. En last but not least, er worden door de medewerkers foto's gemaakt van uw voertuig en de kilometerstand. Dit wordt gedaan als u aankomt, als een extra check: zo weet u zeker dat uw auto veilig bij Tip Top Schiphol heeft gestaan. Daarnaast staat Tip Top Schiphol bekend om hun persoonlijke service. Zij willen het beste voor u én uw auto. Zo helpen ze u graag met het uitladen van uw bagage. Alles om uw reis goed te laten verlopen.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 8.6km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9
Beoordeeld door 4 klanten
Afstand tot vliegveld 9.4
Prijs/kwaliteit 8.8
Klantenservice 8.8
Totaal 9
Yasar Kacmaz
23-02-2020 00:00
Wat een geweldige ervaring met Top Top Parking! Alles verliep vlekkeloos, geweldige klanttevredenheid aan overgehouden en een echte geweldige ervaring. Alles was Tip Top geregeld. Volgende keer weer en zeker een aanrader voor iedereen!
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Hein
09-10-2020 09:34
alles verliep goed en we werden snel naar de terminal gebracht.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
10
Totaal
9.2
Marc Schurbert
15-11-2020 09:09
Lage prijs en prima om er je auto neer te zetten voor een weekje.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
7.5
Totaal
8.3
Wiebe Lumag
21-10-2020 08:58
Goede service hier.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
8.3
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe