Tip Top Schiphol

03/06/2022 om 10:00 t/m 10/06/2022 om 10:00 Wijzig datum

Vindt u het ook altijd zo moeilijk om een goedkope parkeerplek bij Schiphol Airport te vinden? Dat hoeft niet langer zo te zijn. Tip Top Schiphol biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van hun Shuttle Service. U kunt zelf uw auto naar het parkeerterrein rijden en vanaf daar zullen de medewerkers van Tip Top Schiphol het van u overnemen. Uw auto wordt geparkeerd door een ervaren chauffeur en daarna zal een shuttlebus u naar Schiphol brengen. Naast Shuttle Service biedt dit bedrijf ook andere opties. U kunt ook een kijkje nemen bij de Valet Service van Tip Top Schiphol. Vele opties dus voor het parkeren van uw auto. Tip Top Schiphol is niet alleen gespecialiseerd in parking service, zij weten ook alles over onderhoudsservice en reparatie. Kortom, met deze parkeeraanbieder heeft u alles tip top in orde!

 • Beveiligingscamera's
 • Sleutel niet afgeven
 • Overdekte parkeerplaats

Adres
Paxlaan 10, 2131 RV, Amsterdam

Bewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogte:Geen

Wat gebeurt er met uw sleutels?

Shuttle service is een van de parkeervormen die Tip Top Schiphol u aanbiedt. Shuttle service is een veel gekozen vorm van parkeren. U kunt namelijk zien waar uw auto geparkeerd wordt maar u hoeft niet meer op zoek naar een parkeerplaats. Daarnaast bieden ze bij Tip Top Schiphol verschillende mogelijkheden wat betreft uw autosleutels. U kunt er voor kiezen om uw sleutels bij dit bedrijf af te geven. Zij zullen uw sleutel veilig bewaren in een kluis tijdens uw reis: ideaal want u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over uw sleutels. Vindt u het toch fijner om uw sleutels bij u te houden? Dat kan ook bij Tip Top Schiphol. Een tip die wij u mee willen geven is dat u uw sleutels op een vaste plek bewaard zodat u ze niet kwijt kunt raken. Wilt u meer tips zodat u goed voorbereid op reis kunt gaan? Kijk dan eens bij onze parkeertips.

Veiligheid voorop

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw auto veilig geparkeerd staat. Deze veiligheid kunnen ze bij Tip Top Schiphol garanderen. Het parkeerterrein is 24/7 open, er zal dus altijd iemand aanwezig zijn om uw auto in de gaten te houden. Het is daarnaast een afgesloten terrein, omsloten door middel van een omheining en/of een muur. Ook zijn er beveiligingscamera's en een alarmsysteem. En last but not least, er worden door de medewerkers foto's gemaakt van uw voertuig en de kilometerstand. Dit wordt gedaan als u aankomt, als een extra check: zo weet u zeker dat uw auto veilig bij Tip Top Schiphol heeft gestaan. Daarnaast staat Tip Top Schiphol bekend om hun persoonlijke service. Zij willen het beste voor u én uw auto. Zo helpen ze u graag met het uitladen van uw bagage. Alles om uw reis goed te laten verlopen.

Over Tip Top Schiphol

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 10 min naar vertrekhal

Beoordelingen Tip Top Schiphol

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.5
Beoordeeld door 6 klanten
Afstand tot vliegveld 8.8
Prijs/kwaliteit 8.3
Klantenservice 8.3
Totaal 8.5
Mick
06-09-2021
Profession bedrijf, regelt alles tot op de puntjes.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Lieke de Groot
02-08-2021
Vriendelijk personeel en goede service.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Wiebe Lumag
21-10-2020
Goede service hier.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
8.3
Hein
09-10-2020
alles verliep goed en we werden snel naar de terminal gebracht.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
10
Totaal
9.2
Marc Schurbert
15-11-2020
Lage prijs en prima om er je auto neer te zetten voor een weekje.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
7.5
Totaal
8.3
Yasar Kacmaz
23-02-2020
Wat een geweldige ervaring met Top Top Parking! Alles verliep vlekkeloos, geweldige klanttevredenheid aan overgehouden en een echte geweldige ervaring. Alles was Tip Top geregeld. Volgende keer weer en zeker een aanrader voor iedereen!
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe