Buiten

€64,00

9 dagen parkeren
26-09-2018 tot en met 04-10-2018

The Valet Guys is een familiebedrijf dat al meer dan 12 jaar ervaring heeft met Valet parkeren. En vanaf nu leveren ook The Valet Guys hun uitstekende service als parkeeraanbieder bij Schiphol Airport. Bij het parkeren van uw auto wilt u zekerheid dat uw auto in goede handen valt. Dit is vanaf nu geen twijfel meer. Met de service van deze parkeeraanbieder begint u uw reis vanaf Schiphol Airport gegarandeerd met een uitstekend gevoel.

Veiligheid voorop bij parkeerterrein

Veiligheid is natuurlijk van uiterst belang voor het parkeren van uw auto terwijl u op reis bent. Daarom is er bij The Valet Guys veel aandacht voor veiligheid. Zo is er 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein om het terrein in de gaten te houden. Ook is er camerabewaking aanwezig. Verder heeft u de optie om uw auto op een open parkeerterrein met omheining te laten parkeren of in een overdekte garage. Een ander voordeel is dat er ten tijden van drukte aan voertuig inspectie wordt gedaan. Een medewerker gaat de auto met u langs om de huidige staat van uw voertuig na te gaan en vast te leggen. Mocht het dan voorkomen dat uw auto beschadigd is terwijl u weg was, dan staat dit zwart op wit vast. U hoeft er niet over in te zitten dat dit gebeurt maar het is altijd fijn dat er rekening mee wordt gehouden.

Aandacht voor de klant

Bij The Valet Guys gaat het om aandacht voor de klant. Na meer dan 12 jaren ervaring met parkeren hebben de medewerkers veel ervaring met klanten contact. Hier hebben ze ook plezier in. Zoals ze zelf ook aangeven staat persoonlijk contact met de klanten hoog in het vaandel. The Valet Guys is er ook voor iedereen, of u nou een persoonlijke of zakelijke reis maakt. Ze zorgen ervoor dat u de service krijgt die u nodig heeft. De medewerkers helpen u bijvoorbeeld graag met het in- en uitladen van uw bagage. Heeft u behoefte aan extra service? Dan kunt u uw auto zelfs laten wassen terwijl u op reis bent. Zo treft u bij terugkomst een auto aan die spik en span is. Kies voor service met de Valet parking dienst van The Valet Guys. Heeft u nog vragen over het reserveren van een parkeerplek? Neem dan gerust een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Voordelen

24u p/d personeel aanwezig
Geen maximale doorrijhoogte
Camerabewaking
Elektrisch oplaadpunt

Nadelen

Vooraf reserveren
Sleutel afgeven

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus
  • Vogelvlucht Van Parkeerterrein The Valet Guys
  • Parkeerterrein The Valet Guys
  • Zijaanzicht Van Parkeerterrein The Valet Guys
  • Geparkeerde Autos Bij The Valet Guys

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1066 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare