Buiten

€60,00

9 dagen parkeren
27-10-2018 tot en met 04-11-2018

Van alle parkeeraanbieders bij Düsseldorf Airport is bij SpotPark Düsseldorf een van de beste deals die er te vinden is. Bij deze parkeerlocatie met pendeldienst heeft u verschillende opties voor het parkeren van uw auto en door de locatie bent u sneller bij het vliegveld dan de meeste parkeeraanbieders met shuttle bussen. Kort gezegd: Parkeren bij Düsseldorf Airport is zeer eenvoudig met SpotPark Düsseldorf.

Overdekt of op een buitenterrein

SpotPark Düsseldorf bezit zowel over een parkeerterrein als een parkeergarage. U kunt dus zelf kiezen of u wat meer wilt betalen om overdekt te parkeren of dat u genoegen heeft met een plek op het buitenterrein tegen een extra scherpe prijs. Deze keuze maakt u vooraf. Bij beide locaties geldt dat u gebruik kunt maken van een pendel bus. Ook is er op beide locaties 24/7 personeel aanwezig om de boel in de gaten te houden. Uw auto staat dus altijd veilig. Het extra voordeel van een parkeergarage is dat uw auto hier ook beschermd is tegen het weer.

Service staat voorop

Als u parkeert bij SpotPark Düsseldorf kunt u gebruikmaken van de pendeldienst inclusief bagagedienst die tussen de parkeerlocatie en het vliegveld rijdt. Deze shuttle bus brengt u in een luttele 5 minuten naar Düsseldorf Airport. De shuttle bus gaat naar alle terminals van het vliegveld. Naast de pendeldienst zijn er een aantal andere handige diensten die u kunt aanvragen. Zo zijn er drie care pakketten voor het wassen van uw auto. Met het kiezen van een care pakket komt u terug naar een schone auto. Ook kunt u uw auto laten bijtanken of laten nakijken in de werkplaats. Bij SpotPark Düsseldorf weet u zeker dat uw auto goed staat. Heeft u niet zoveel tijd voor het parkeren? Dan kunt u ook kiezen voor SpotPark Düsseldorf Valet. Bij die aanbieder kunt u direct richting de terminal rijden en wordt uw auto voor u geparkeerd. Mocht u nog vragen hebben over het boeken van een parkeerplek, kijk dan gerust bij onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

24u p/d bemanning aanwezig
Overdekt parkeren mogelijk
Wasservice beschikbaar
Camerabewaking

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Extra betalen voor overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

3 Minuten
Shuttlebus
    SpotPark Düsseldorf
  • SpotPark Düsseldorf
  • Parkeergarage SpotPark Düsseldorf

Locatie parkeerterrein

Kiesheckerweg 128
40468 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1069 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare