Sky Parking Valet Zaventem

01/02/2022 om 10:00 t/m 08/02/2022 om 10:00 (Wijzig data)

Op een kleine 10 minuten van de luchthaven in Brussel ligt het parkeerterrein van Sky Parking Valet Zaventem. Dit is een van voordelige parkeeraanbieders nabij Zaventem Airport waar u lang kunt parkeren wanneer u op reis gaat. Als u kiest voor parkeren bij Sky Parking Valet Zaventem, hoeft u echter niet tot aan het parkeerterrein van de aanbieder te rijden. Dankzij de handige valetdienst is het namelijk niet nodig om zelf op zoek te gaan naar een parkeerplaats. De medewekers van Sky Parking Valet Zaventem regelen alles voor u, en dat terwijl u meteen aan uw reis kunt beginnen!

 • Dichtbij het vliegveld
 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Adres
Leopoldlaan, 1930 Zaventem, Brussel

Bewaakt parkeren:Ja

Stress besparen met valet parking

De parkeervorm valet parking wordt steeds vaker aangeboden rondom de luchthaven in Zaventem. Dat deze vorm zo geliefd is onder reizigers, komt met name omdat het een hoop gedoe kan besparen. U kunt rechtstreeks naar de vertrekhal rijden en hoeft dus niet zelf de auto te parkeren. Na een korte voertuigcheck en het overdragen van de autosleutels rijdt een chauffeur van Sky Parking Valet Zaventem de auto zorgvuldig naar het parkeerterrein. Door te kiezen voor valet parking kunt u dus stress vrij beginnen aan uw vliegreis. Bij terugkomst zal de chauffeur van Sky Parking Valet Zaventem uw auto weer netjes klaarzetten bij de vertrekhal. Heeft u nog vragen over valet parking, lees dan onze pagina over parkeervormen of neem contact op met ParkCare.

24 uur bewaakt parkeren

Parkeren bij Sky Parking Valet Zaventem is niet alleen voordelig, maar ook qua veiligheid is deze parkeeraanbieder een goede keuze. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto namelijk op een constant bewaakt parkeerterrein. De parkeerplaats is verhard en beveiligd door middel van omheining en een slagboom. Daarnaast kunt u 24 uur per dag terecht bij Sky Parking Valet Zaventem, het maakt dus niet uit hoe laat uw vlucht vertrekt. Ook de valet service is op elk moment beschikbaar. ParkCare selecteert zorgvuldig parkeeraanbieders, waardoor u de zekerheid heeft dat u altijd met een betrouwbare aanbieder te maken heeft. Bij Sky Parking Valet Zaventem bent u dan ook verzekerd van professioneel en klantvriendelijk personeel.

Over Sky Parking Valet Zaventem

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Met toegangscode parkeerterrein betreden
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal

Beoordelingen Sky Parking Valet Zaventem

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

6.7
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5.8
Klantenservice 6.7
Totaal 6.7
Wessel Wagenborg
21-10-2020
Geld werd na annulering niet terugbetaald
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
5
Totaal
5
Guus
08-10-2020
Vriendelijke mensen
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
10
Totaal
9.2
Lyon Leeuwerink
09-11-2020
Bus is niet geregeld.
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
5
Totaal
5.8
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe