Buiten

€93,00

9 dagen parkeren
27-08-2017 tot en met 04-09-2017
Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
9,0

Sky Park Valet is de luxе service van het vertrouwde Sky Park Aalsmeer. Waar u bij de reguliere parkeervormen van Sky Park terecht kunt om tegen een lage prijs bij Schiphol te parkeren, wordt u bij Sky Park Valet volledig in de watten gelegd. Dit ook weer tegen een scherp tarief in vergelijking met andere aanbieders.

Vertrouwde aanbieder

Het concept van valet service is intussen bekend: zelf rijdt u tot aan de vertrekhal van het vliegveld, waar een chauffeur van de parkeeraanbieder al op u staat te wachten om de auto van u over te nemen. Daarna wordt uw auto naar de parking gebracht en u hoeft zelf nergens meer over te piekeren. Hoewel het voor de eerste keer spannend of onwennig kan zijn om uw kostbare voertuig zomaar aan een vreemde af te staan, biedt Parkcare de garantie dat alle aanbieders die u bij ons boekt gerenommeerde parkeerbedrijven zijn met een transparante bedrijfsvoering. Bij deze bedrijven geen rare fratsen zoals bijvoorbeeld een onverklaarbaar hoge kilometerstand na het parkeren.

24/7 Valet

Wanneer u Sky Park Valet boekt krijgt uw auto een plaatsje op de goed beveiligde outdoor parking die 24 uur per dag bemand wordt door beveiligingsmedewerkers. Overdekt parkeren is helaas niet mogelijk. Als extra service kunt u ook een waspakket boeken, zodat uw auto tiptop in orde is zodra u thuiskomt. Deze mogelijkheid is exclusief beschikbaar voor klanten die voor de valet service kiezen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. U kunt 24/7 gebruik maken van deze service. Ook voor nachtelijke reizigers of vroege vogels is dit dus een optie. Boeken doet u op voorhand gewoon via Parkcare. Voor Sky Park Valet dient u minstens 24 uur voor uw geplande aankomsttijd te reserveren.

Voordelen

24/7 inchecken
Wasservice

Nadelen

Overdekt parkeren niet mogelijk
Sleutels niet zelf houden
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus
  • Overzicht parkeerterrein Sky Park Valet

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
Schiphol

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
9,0

Beoordeeld door 1 Klanten
Afstand
10,0
Vriendelijk personeel
10,0
Prijs/kwaliteit
7,0
Totaal
9,0
Beoordeel deze parkeeraanbieder
Huizinga
2017-03-31 11:19:50

Voor het eerst Valet parking gebruikt, wel een erg rare ervaring. Ik was dan ook blij dat mijn auto er bij terugkomst stond. Gelukkig ook aardige betrouwbare medewerker, wat het toch ietsje veiliger heeft gemaakt. Leverde de eerste keer dus wel wat stress op, maar deze servicedienst is eigenlijk ideaal.

Afstand
10
Personeel vriendelijkheid
10
Prijs/kwaliteit
7
Totaal
9,0
Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
905 reviews.
Twitter
Facebook
Ma t/m vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
E-mail: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare