Ruim 200 positieve reviews bij The FeedBack Company

8
jan

Als u een parkeerplek wil reserveren op ParkCare, bent u misschien ook benieuwd naar de ervaringen en reacties van andere gebruikers. Hoe hebben zij de service van een bepaalde aanbieder gevonden? Hoe verliep het contact? Was de parkeerplaats wat ze ervan verwacht hadden? Het is prettig als u kunt terugvallen op de reviews van andere reizigers. Wij van ParkCare hechten veel waarde aan deze reviews. Ze kunnen andere gebruikers helpen in hun zoektocht. Echter, het is wel van belang dat de reviews betrouwbaar zijn. Daarom maakt ParkCare gebruik van een extern platform waarop u uw recensie kunt achterlaten, namelijk The FeedBack Company. Bij The FeedBack Company kunt u uw ervaringen met betrekking tot het parkeren delen. Meer dan 200 anderen gingen u al voor, wat ervoor zorgt dat er inmiddels al meer dan 200 recensies over ParkCare te vinden zijn op dit platform.

Transparante en betrouwbare reviews dankzij The FeedBack Company

Naar aanleiding van een onderzoek dat de ACM (Autoriteit Consument & Markt) in 2016 is gestart, zijn er door The FeedBack Company een aantal wijzigingen doorgevoerd in het beleid die de review tool nog betrouwbaarder en beter te maken. Zodoende weet u zeker dat de recensies die u leest over ParkCare ook te vertrouwen zijn. Gelukkig zijn uw ervaringen positief, wat blijkt uit het gemiddelde cijfer 9,0 van de beoordelingen. Wij hopen dat u ook in de toekomst veel reviews blijft achterlaten!

Op ParkCare vindt u parkeerplaatsen in diverse steden. U hoeft enkel en alleen de stad te selecteren en de desbetreffende datum om de voor u geschikte opties te kunnen bekijken. Vervolgens kiest u welke eigenschappen u belangrijk vindt. Heeft u een geschikte parkeerplaats gevonden? Dan reserveert u direct via ParkCare.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare