Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Vliegt u binnenkort vanaf Zaventem Airport en wilt u uw auto met een gerust hart achter kunnen laten op een voordelige parkeerplaats? Kies dan voor een parkeerplaats bij Reservation Zone Zaventem Airport. Dit is een officieel parkeerterrein van Zaventem Airport waar alleen overdekte parkeerplaatsen te reserveren zijn. Bovendien kunt u na het parkeren lopend naar de terminal in zo’n vijf minuten. De tijd van parkeren tot aan de aankomst op de luchthaven is daardoor kort.

Overdekte parkeerplaatsen dichtbij de terminal

Als u weinig tijd kwijt wilt zijn met het parkeren van de auto, kan het slim zijn om een parkeerplaats op loopafstand van de terminal te kiezen. U weet dan immers zeker dat u niet op een shuttle bus hoeft te wachten. U kunt direct vertrekken nadat u heeft geparkeerd. Ook voor mindervaliden of invaliden kan een parkeerterrein zoals Reservation Zone Zaventem Airport een uitkomst bieden. Er zijn op dit terrein namelijk ook invalidenparkeerplaatsen. Alle parkeerplaatsen zijn overdekt. Uw auto wordt tijdens uw reis dus goed beschermd tegen bijvoorbeeld regen. Bovendien is er een lift beschikbaar, zodat u niet met uw bagage een trap op of af hoeft. U kunt deze parking 24/7 uitrijden.

Reserveer tijdig online een parkeerplaats

Zoals al uit de naam blijkt, is parkeren op Reservation Zone Zaventem alleen mogelijk als u vooraf heeft gereserveerd. Natuurlijk kunt u ook hier bij ParkCare uw reservering plaatsen tegen een laag tarief. Probeer zo vroeg mogelijk te boeken. Omdat vooraf reserveren verplicht is bij Reservation Zone Zaventem, kunnen de parkeerplaatsen namelijk eerder vol zijn. Mocht dit parkeerterrein te prijzig zijn voor u, kijk dan eens bij Parking Discount 1 Zaventem Airport. Bij vragen kunt u kijken naar onze veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen

Overdekt parkeren
Dichtbij de terminal
Officieel parkeerterrein
Videobewaking aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Maximale doorrijhoogte 1.90 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Zaventem Airport

5 Minuten
Shuttlebus
  • Zaventem Airport
  • Zaventem Airport

Locatie parkeerterrein

Brussels Airport
1930 Zaventem

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare