Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bent u op zoek naar een parking bij Eindhoven Airport met een scherpe prijs? Bij Quick Parking profiteert u van het goedkoopste tarief en staat uw auto op een veilige, afgesloten parkeerplaats. Deze is 24 uur per dag geopend en ligt vlakbij het vliegveld en de snelweg. Er is een gratis shuttlebus beschikbaar voor het vervoer naar de vertrekhal. Als deze voordelige parking u aanspreekt, reserveer dan nu hier een parkeerplaats voor tijdens uw reis.

De voordelen van Quick Parking

Vliegen is tegenwoordig al een stuk goedkoper dan een tijd terug. De vliegtickets worden steeds voordeliger en elke vliegmaatschappij heeft voor- en nadelen. Gelukkig s er ook een groot aantal parkeerterreinen waar u uit kunt kiezen, die u met elkaar vergelijkt op deze site, zodat u de parking kunt kiezen waar u het beste gevoel bij heeft. Quick Parking is niet alleen een hele aantrekkelijke optie qua prijs, maar ook qua veiligheid. Deze parking bevindt zich namelijk op een afgesloten terrein en staat continu onder bewaking. U mag daarnaast ook nog eens uw autosleutel bij zich houden. Na het parkeren van de auto wordt u met een gratis shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Dit ritje kost u 5 minuten, dus u bent vliegensvlug waar u moet zijn.

Snel, eenvoudig en veilig parkeren

Als Quick Parking de parking is die u het meest aanspreekt, kunt u via ParkCare rechtstreeks een parkeerplaats reserveren en parkeert u van het voordelige tarief van deze aanbieder. De betaling kunt u bij ons voldoen, via iDeal, Mastercard of creditcard. Zodra u de reservering heeft geplaatst, ontvangt u hiervan een bevestiging waarin verdere uitleg staat. Op deze manier bespaart u zich de zorgen van haasten en het slepen van koffers voor de reis en hoeft een parkeerterrein nooit veel te kosten. Mocht u nog vragen hebben, dan mag u altijd contact met ons opnemen!

Voordelen

Afgesloten bewaakte parkeerterrein
Sleutel in eigen beheer

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Geen wasservice
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Eindhoven Airport

8 Minuten
Shuttlebus
  • Shuttlebus Quick parking
  • Quick-parking shuttle bus zijaanzicht
  • Toegangshek parkeerterrein Quick parking

Locatie parkeerterrein

Meerenakkerweg 5
5652 AR Eindhoven

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
938 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare