Overdekt

9 dagen parkeren
22-07-2018 tot en met 30-07-2018

Bij Q-park Charleroi Airport kunt u zorgeloos en zonder heisa parkeren op een parking die van alle gemakken voorzien is. U rijdt zo de parkeerplaats op en af en staat binnen 5 minuten wandelen in de vertrekhal. Q-park Charleroi is de officiële Charleroi Airport Parking die zich op het vliegveld zelf bevindt. Er zijn verschillende terreinen en tarieven beschikbaar, zodat ervoor iedere reiziger een passende parkeerplaats is. Voor de meeste luchthavenreizigers zal de P1 parking van Q-park Charleroi Airport een aantrekkelijke optie zijn. Deze parking is speciaal bedoeld voor middellang parkeren in plaats van kort of lang parkeren. Dat houdt in dat dit ideaal is voor wanneer u een paar dagen of een midweekje weg bent.

Professioneel en vertrouwd

Q-Park P1 Charleroi is bovendien de goedkoopste optie voor wanneer u liever geen gebruikmaakt van een transfer naar de luchthaven. U kunt vanaf deze parking namelijk gewoon te voet naar de terminal. Q-Park is een bekende naam op het gebied van parkeren in Nederland en België. Het bedrijf baat al sinds 1998 parkings uit in verschillende landen. Door bij Q-Park te reserveren kiest u dus voor een gerenommeerde naam die een bepaalde kwaliteit voorstaat. Q-park Charleroi Airport P1 voldoet dus vanzelfsprekend ook aan deze kwaliteitsstandaard. De parkeerplekken van Q-Park op Charleroi Airport zijn voorzien van bewaking op afstand en het terrein wordt regelmatig gecontroleerd door personeel.

Eenvoudig in -en uitrijden

Bij aankomst op het vliegveld scant u de QR-code op uw ticket aan de slagboom en u kiest vervolgens zelf uw parkeerplaats. Bij terugkomst rijdt u met hetzelfde gemak de parking weer af, doordat u vooraf al betaald hebt. Lijkt deze parking u nu iets? Reserveer dan snel, gemakkelijk, 100% betrouwbaar en tegen de laagste prijsgarantie uw plekje bij ons. Na reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht u toch nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Voordelen

Officiële aanbieder
Oplaadpunt elektrische auto
Loopafstand terminal
Sleutels in eigen bezit houden

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 1.90 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Charleroi Airport

5 Minuten
Shuttlebus
  • Entree parkeerterrein Q-Park Charleroi airport
  • Q-park P1 Charleroi Airport

Locatie parkeerterrein

Rue Charles Lindbergh 6041 Brussels South Charleroi Airport

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1063 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare