Buiten

€36,00

9 dagen parkeren
19-11-2019 tot en met 27-11-2019

ProPark Charleroi is een van de meest gunstige parkeerplekken in de buurt van Charleroi Airport. Charleroi Airport staat in Europa bekend als een ideale optie voor goedkopere vluchten. Elk jaar rijdt er dan ook vanuit Nederland een groot aantal vakantiegangers naar Charleroi in België om van de voordelige tarieven te genieten. ProPark Charleroi zorgt ervoor dat ook het parkeren voordelig kan zijn. Met de Shuttle service begint u uw reis bovendien op een zeer ontspannen manier.

Veiligheid en service op nummer 1

Bij het zoeken naar een parkeerplek voor uw auto, is veiligheid natuurlijk zeer belangrijk. U wilt er zeker van zijn dat uw auto goed en veilig staat terwijl u op reis bent. Bij ProPark wordt veiligheid dan ook zeer belangrijk geacht. Het gehele parkeerterrein van ProPark is omheind met hekwerk. U bent er hierdoor zeker van dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen. Er is bewaking in de vorm van zowel bewakingscamera’s als in personeel dat 24 uur per dag aanwezig is. Ook kunt u uw autosleutels meenemen op reis. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat er onnodig met uw auto wordt gereden. ProPark biedt graag wat extra service aan haar klanten. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw auto te laten wassen terwijl u op reis bent. Zo komt u terug bij een frisse en schone auto.

In enkel 10 minuten bij de gate van Charleroi Airport

ProPark Charleroi biedt een Shuttle service aan. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, zal een shuttle bus u in slechts 10 minuten naar uw gate brengen. De medewerkers van ProPark Charleroi helpen u graag met uw bagage. De shuttle bussen vertrekken ongeveer elke 10 minuten. U zult dus nooit lang hoeven te wachten voordat u naar het vliegveld kan worden gebracht. Er is ook een mogelijkheid voor het meenemen van een rolstoel in de shuttle bus. Hierdoor kunnen ook mindervaliden bij ProPark terecht. Voor mindervaliden biedt ProPark eveneens speciale parkeerplekken bij de ingang aan. Houd er verder rekening mee dat ProPark tussen 00:00 en 04:00 ’s nachts gesloten is. Wilt u liever bij een andere parkeerplek parkeren? Bekijk dan het aanbod van de parkeeraanbieders rondom Charleroi Airport.

Voordelen

24u p/d personeel aanwezig
Camerabewaking
Geen maximale doorrijhoogte
Wachtruimte voor de shuttle bus

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen voertuig inspectie
Niet overdekt parkeren
00:00 en 04:00 gesloten

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Charleroi Airport

8 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerterrein ProPark Charleroi
  • Ingang ProPark Charleroi
  • ProPark Charleroi Airport parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

10 Rue des hauchies 6060 Charleroi

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare