Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,7

Steeds meer mensen maken gebruik van het vliegen om zich snel en goedkoop te kunnen verplaatsen. Daarbij kijkt men ook steeds vaker over de grens. Wellicht vindt u de goedkoopste optie wanneer u kiest voor een vlucht vanaf Keulen-Bonn Airport. Bij het boeken van een vlucht hoort natuurlijk ook het bestuderen van de parkeeropties bij het betreffende vliegveld. Airport Keulen beschikt over een aantal goede mogelijkheden, waarvan Parkshuttle er één is. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze parkeeraanbieder een shuttleverbinding tussen de parkeerplaats en de terminal. Er zijn verder ook nog verschillende opties en diensten te reserveren.

Eenvoudig parkeren bij Parkshuttle

U kunt bij Parkcare eenvoudig een parkeerplaats voor Keulen airport reserveren. U betaalt per dag en de shuttlebus van Parkshuttle is te allen tijden beschikbaar om u naar de terminal te brengen. De parkeerplaatsen van Parkshuttle zijn bewaakt met videocamera’s. Tevens is het altijd mogelijk te kiezen voor extra diensten, zoals het grondige reiniging van uw auto. In de reserveringsbevestiging staan duidelijk alle stappen beschreven die dienen gevolgd te worden, afhankelijk van de gekozen dienst. Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen met de Parkcare contact center, onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen.

Voordelen

Verscheidene extra diensten
Gratis shuttleservice

Nadelen

Sleutel afgeven
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

11 Minuten
Shuttlebus
  • Omheining Parkshuttle
  • Ingang parkeerplaats Parkshuttle
  • Overzicht parkeerplaats Parkshuttle

Locatie parkeerterrein

Pauline-Christmann-Straße 4
51107 Keulen

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,7

Beoordeeld door 1 Klanten
Afstand
8,0
Vriendelijk personeel
9,0
Prijs/kwaliteit
9,0
Totaal
8,0
Iris van der Vlis
2017-03-31 12:23:04

Voor wat je ervoor betaalt, erg goed!

Afstand
8
Personeel vriendelijkheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Totaal
8,7

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare