Buiten

€29,12

9 dagen parkeren
13-12-2019 tot en met 21-12-2019

Wie zeker wil zijn van een veilige parkeerplek voor zijn of haar auto, parkeert bij Parkservice Bremen. Dit is een aanbieder van parkeerplaatsen bij Bremen Airport voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De parkeerplaats heeft plek voor 300 auto’s in totaal. Al deze auto’s worden goed in de gaten gehouden tijdens uw afwezigheid. Er hangen bewakingscamera’s die dag en nacht aan staan om u deze garantie te geven. Naast de garantie van veiligheid biedt Parkservice Bremen u andere faciliteiten aan om uw bezoek aan het parkeerterrein zo comfortabel mogelijk te maken.

Voorzieningen op het parkeerterrein

Het parkeerterrein is voorzien van toiletten en een wachtruimte. In deze wachtruimte kunt u drankjes halen en gebruikmaken van de WiFi. Ook kunt u bij de informatiebalie gratis kinderzitjes aanvragen voor uw jongste medepassagiers. En dit allemaal 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Ook zal er dag en nacht een parkeermedewerker aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. Wanneer u ter plekke een vraag heeft, dan kunt u deze aan de medewerker stellen. Wat ook dag en nacht aanwezig is, is de shuttle service. U kunt op elk moment van de dag richting het vliegveld met de shuttle bus van Parkservice Bremen.

Voertuig inspectie aanwezig bij het parkeren

De service gaat nog een stap verder dan u gewend bent van een gebruikelijke parkeerlocatie. Zodra u aankomt bij de parkeerplaats, zal u samen een medewerker de status van uw auto vastleggen. Daarbij wordt tevens de kilometerstand genoteerd. Vervolgens krijgt u een parkeerplek toegewezen en kunt u uw bagage overladen in de shuttle bus. De autosleutel geeft u in bewaring bij de parkeeraanbieder. Mocht u dit liever niet willen, dan kunt u ervoor kiezen om de autosleutels mee te nemen tegen een meerprijs. Lees onze parkeertips voor een goede voorbereiding.

Voordelen

24/7 Geopend
Gratis WiFi
Bewakingscamera's aanwezig
Autosleutels meenemen mogelijk tegen toeslag

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrisch oplaadpunten
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Bremen Airport

8 Minuten
Shuttlebus
    Parkservice Bremen
  • Parkservice Bremen
  • Parkservice Bremen
  • Parkservice Bremen

Locatie parkeerterrein

August-Dubbers-Straße 1
28199 Bremen

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare