Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

ParkingPoint is de betrouwbare parkeeraanbieder van Schiphol. Zoekt u een parkeerplek waarvan u zeker weet dat uw auto veilig staat? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Door het vooraf reserveren van uw parkeerplek, heeft u de garantie van een parkeerplek bij aankomst. Daarnaast bent u een stuk goedkoper uit dan wanneer u ter plekke een parkeerplaats probeert te regelen. Bel 30 minuten voor aankomst naar de parking om uw aankomst aan te kondigen. Zij zijn te bereiken op 020-2441521. Zij zullen dan een shuttle bus voor u klaar hebben staan. Dankzij de shuttle service kunt u goedkoop parkeren iets buiten het terrein van Schiphol. Na het parkeren wordt u binnen 10 minuten met de shuttle bus naar de terminal van Schiphol gebracht. Op de terugweg zal er een busje van firma van Dommelen aan de andere kant van de rijbaan bij vertrekhal 3, draaideur A staan. Ook hiervoor geldt dat u 30 minuten telefonisch contact opneemt voor het tijdstip dat u wilt worden opgehaald.

Sleutel meenemen op reis bij Schiphol Airport

ParkingPoint wilt dat uw parkeerervaring zo comfortabel mogelijk is. Daarom kunt u ervoor kiezen om uw autosleutels mee op reis te nemen. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u dit aangeven in het reserveringsformulier. Er worden hiervoor wel extra kosten in rekening gebracht. Als u deze optie niet aanvinkt, dan bewaart ParkingPoint uw sleutel in een veilige kluis. Bij terugkomst krijgt u de autosleutel weer netjes overhandigd. Verder heeft u de optie om uw reservering kosteloos te kunnen annuleren. Wilt u die zekerheid? Dan betaalt u een paar euro extra. Die paar euro kunnen daarentegen er wel voor zorgen dat u uw volledig parkeertarief terugkrijgt indien de reis toch niet doorgaat.

Weet wat u krijgt voor uw parkeergeld

Deze parking is erg transparant over hun werkwijze en wat u krijgt voor uw geld. Elke kilometer die wordt gereden wordt geregistreerd. Mocht u dus een extra service hebben aangevraagd waarbij een professionele chauffeur in uw auto gaat rijden, dan kunt u precies achterhalen waar de auto is geweest. Reserveer direct een parkeerplaats bij ParkingPoint en geniet van de gemakken die zij u kunnen bieden. Check voordat u op reis gaat onze parkeertips en ga zo goed mogelijk voorbereid op pad. Wilt u liever direct naar de terminal rijden, dan kunt u kijken bij ParkingPoint Valet.

Voordelen

24/7 geopend
Hulp bij bagage
Sleutel behouden mogelijk tegen meerprijs
Annuleringsverzekering mogelijk

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen elektrisch oplaadpunt

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Schiphol

10 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerplaats Xclusive Parking Schiphol
  • Xclusive Parking Geparkeerde auto's
  • Xclusive Parking Schiphol Parkeerterrein met videobewaking

Locatie parkeerterrein

Fokkerweg 163
1438 BG Oude Meer

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare