Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

ParkingPoint is de betrouwbare parkeeraanbieder van Schiphol. Zoekt u een parkeerplek waarvan u zeker weet dat uw auto veilig staat? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Door het vooraf reserveren van uw parkeerplek, heeft u de garantie van een parkeerplek bij aankomst. Daarnaast bent u een stuk goedkoper uit dan wanneer u ter plekke een parkeerplaats probeert te regelen. Dankzij de shuttle service kunt u goedkoop parkeren iets buiten het terrein van Schiphol. Na het parkeren wordt u binnen 10 minuten met de shuttle bus naar de terminal van Schiphol gebracht.

Extra services bij het boeken van uw parkeerplek bij Schiphol

ParkingPoint wilt dat uw parkeerervaring zo comfortabel mogelijk is. Daarom biedt zij diverse services aan. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw afwezigheid de auto te laten reinigen of uw elektrische auto op te laten laden. Heeft u geen elektrische auto? Ook kunt u tijdens het reserveren aanvinken om uw auto te laten bijtanken. Bij ParkingPoint bent u verplicht om uw sleutels af te geven. Zij zullen hem bewaren in een veilige kluis en aan u teruggeven bij terugkomst. U kunt ervoor kiezen om uw sleutel toch mee te nemen op uw reis, hier zijn echter extra kosten aan verbonden. Dit kunt u ter plekke bij de parkeerplaats regelen. Een extra uitzonderlijke service is de boodschappen service van ParkingPoint. U heeft namelijk de optie om ParkingPoint wat boodschappen voor u te laten doen. Zij zullen er dan voor zorgen dat u bij terugkomst een doosje boodschappen heeft. Dit kan erg handig zijn wanneer u op een ongelukkig tijdstip terugkomt in Nederland.

Weet wat u krijgt voor uw parkeergeld

Deze parking is erg transparant over hun werkwijze en wat u krijgt voor uw geld. Elke kilometer die wordt gereden wordt geregistreerd. Mocht u dus een extra service hebben aangevraagd waarbij een professionele chauffeur in uw auto gaat rijden, dan kunt u precies achterhalen waar de auto is geweest. Reserveer direct een parkeerplaats bij ParkingPoint en geniet van de gemakken die zij u kunnen bieden. Check voordat u op reis gaat onze parkeertips en ga zo goed mogelijk voorbereid op pad. Wilt u liever direct naar de terminal rijden, dan kunt u kijken bij ParkingPoint Valet.

Voordelen

24/7 geopend
Wasservice
Overdekt parkeren mogelijk
Sleutel behouden mogelijk tegen meerprijs

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

10 Minuten
Shuttlebus
  • Geparkeerde auto's Parking Point
  • Overzicht parkeerterrein Parking Point
  • Parkeerstrook Parking Point
  • Parkeerplaatsen Parking Point

Locatie parkeerterrein

Kruisweg 365
1437 CG
Rozenburg

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1127 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare