Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij Parking Discount 2 Zaventem Airport weet u één ding zeker: hier parkeert u het goedkoopst op een officieel terrein van de luchthaven. De makkelijk bereikbare parkeerplaatsen zijn perfect geschikt voor lang parkeren als u via Zaventem vliegt. Dankzij de gratis shuttle bus, die elk kwartier vertrekt, staat u ook nog eens binnen tien minuten bij de terminal en hoeft u nooit lang te wachten.

Makkelijk te bereiken parkeerplaatsen

In samenwerking met Interparking biedt Zaventem Airport parkeerplaatsen aan op diverse terreinen, waaronder Parking Discount 2 Zaventem Airport. Voor dit terrein betaalt u dezelfde prijs als voor Parking Discount 1 Zaventem Airrport. Is Parking Discount 2 dus vol? Vergeet dan niet Parking Discount 1 te controleren op beschikbaarheid. Beide terreinen liggen iets van elkaar verwijderd, maar evenals Parking Discount 2 is ook Parking Discount 1 uitstekend te bereiken. Dat komt omdat het parkeerterrein vlakbij de snelweg ligt. De gratis shuttle bus brengt u in zo’n tien minuten naar de luchthaven. Moet u na een lange autoreis naar de wc? Er zijn toiletten aanwezig op het terrein van Parking Discount 2 Zaventem Airport. U mag de autosleutels bij u houden tijdens uw reis en het terrein is verlicht.

Goedkoop en snel lang parkeren

ParkCare helpt u bij het vinden van een goed geprijsde parkeerplaats bij Zaventem Airport.  U kunt hier verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo wordt het heel makkelijk om te achterhalen welke parkeerplaats aan uw wensen voldoet. Parking Discount 2 Zaventem Airport is, zoals de naam al doet vermoeden, een van de meest voordelige officiële parkeerterreinen. Dankzij de snelle shuttle service kost het parkeren van de auto al met al weinig tijd. Spreken deze voordelen u aan? Reserveer hier bij ParkCare dan direct uw parkeerplaats op het terrein Parking Discount 2 Zaventem Airport.

Voordelen

Officiële parkeerplaats van het vliegveld
Sleutel niet inleveren
Makkelijk bereikbaar
Verlicht parkeerterrein

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Zaventem Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • Parking Discount Zaventem Airport
  • Parking Discount Zaventem Airport
  • Parking Discount Zaventem Airport
  • Zaventem Airport

Locatie parkeerterrein

Bataviastraat
1820 Melsbroek

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare