Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Vliegt u binnenkort via het vliegveld Zaventem in Brussel? Dan zoekt u ongetwijfeld een voordelige en veilige parkeerplaats bij Zaventem Airport. Zoals u uit de naam al kunt opmaken, is Parking Discount 1 Zaventem Airport een goedkope aanbieder van parkeerplaatsen. Het is zelfs het voordeligste officiële parkeerterrein van luchthaven Zaventem. Bovendien is het terrein makkelijk te bereiken, gezien de ligging vlakbij de snelweg. Dat betekent niet dat het moeilijk is om van de parkeerplaatsen naar het vliegveld te komen. Een shuttle bus brengt u naar de terminal.

24/7 een gratis shuttle bus beschikbaar

Een nadeel van vliegreizen kan zijn dat ze midden in de nacht vertrekken of aankomen. Bij Parking Discount 1 Zaventem Airport is dit echter geen probleem. De gratis shuttle bus staat 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar om u naar de terminal te brengen. Onregelmatige vliegtijden zijn dus geen probleem. De bus rijdt elk kwartier en een ritje naar de luchthaven duurt slechts tien minuten. Lange wachttijden zullen dan ook niet voorkomen. Parking Discount 1 Zaventem Airport beschikt daarnaast over een toilet, is verlicht en u kunt 24/7 de parking uitrijden. Het is niet nodig de autosleutels niet in te leveren.

Lang parkeren tegen de laagste tarieven

Parking Discount 1 Zaventem Airport valt onder ‘Low Cost Parking’. Dat wil zeggen dat u hier verzekerd bent van de laagste tarieven voor een parkeerplaats. U kunt uw parkeerplaats bij deze aanbieder direct hier bij ParkCare reserveren. Is het terrein Parking Discount 1 Zaventem Airport al vol? Dan kunt u wellicht terecht bij Parking Discount 2 Zaventem Airport. Ook op dat terrein is er een shuttle bus beschikbaar voor uw vervoer naar de terminal. Lees voor een goede voorbereiding onze parkeertips.

Voordelen

Officiële parkeerplaats van het vliegveld
Sleutel niet inleveren
Makkelijk bereikbaar
Verlicht parkeerterrein

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Overdekt parkeren niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Zaventem Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • Parking Discount Zaventem Airport
  • Parking Discount Zaventem Airport
  • Parking Discount Zaventem Airport
  • Düsseldorf airport

Locatie parkeerterrein

Bataviastraat
1830 Melsbroek

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare