Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

De Valet service van Parking Airea Keulen Valet maakt het parkeren bij Keulen Airport erg eenvoudig. U rijdt naar de luchthaven toe en daar zal een werknemer na een voertuig inspectie uw auto overnemen en naar de parkeerplaats rijden. Hierdoor hoeft u niet naar de parkeerplaats te rijden. U kunt namelijk na de voertuig inspectie de terminal binnenlopen en aan uw reis beginnen. Zowel bij ontvangst als bij terugkomst hoeft u niet te wachten bij het vliegveld. Op de heenweg belt u 20 minuten voor aankomst met de parking om een plek en een tijdstip af te spreken. Op de terugweg raden wij u aan om direct na het landen contact op te nemen met Parking Airea Keulen Valet. Terwijl u dan uw bagage ophaalt, rijden zij met uw auto weer naar de luchthaven.

Voertuig inspectie bij Valet service

Tijdens de voertuig inspectie, checkt u samen met een medewerker de status van uw auto. Dit wordt gedaan om problemen achteraf te voorkomen en om zo transparant mogelijk te werken. Na deze inspectie vindt de sleuteloverdracht plaats. Uw auto wordt op de open parkeerplaats van Parking Airea Keulen Valet geparkeerd. Het betreft een grote parkeerplaats waar 500 auto’s kunnen parkeren. Bij de parkeerplaats zit een werkplaats waar kleine reparaties uitgevoerd kunnen worden. Hier kunt u als klant uw voordeel mee doen. Als u tijdens uw afwezigheid kleine reparaties wilt laten uitvoeren of de tank laten bijvullen, dan kunt u dit in het reserveringsformulier aangeven.

Transparant en 24/7 geopend

Parking Airea Keulen Valet is een jong bedrijf dat goedkope parkeerdiensten wil aanbieden. En dat met zoveel mogelijk comfort. Daarom zult u duidelijke informatie krijgen van de parking en weet u waar u aan toe bent. Het parkeerterrein is voorzien van de beveiliging en verlichting. Wilt u wel gebruikmaken van de goede services en parkeerplaats van deze parking, maar wilt u het liefst zelf uw auto parkeren? Kies dan voor Parking Airea Keulen shuttle service. Hiermee parkeert uzelf de auto en brengt een pendeldienst u naar het vliegveld van Keulen.

Voordelen

Voertuig inspectie
Ervaren medewerkers
24/7 geopend
Reparaties mogelijk

Nadelen

Niet overdekt parkeren
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

0 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Kennedystraße
51147 Köln

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare