PARKinDUS Düsseldorf

29/09/2021 om 10:00 t/m 06/10/2021 om 10:00 (Wijzig data)

Zoekt u de perfecte parkeerplek bij Düsseldorf Airport? Boek dan een parkeerplek bij PARKinDUS Düsseldorf. Dit bedrijf biedt u een voordelige parkeerplek dichtbij Düsseldorf Airport. PARKinDUS Düsseldorf is een professioneel bedrijf dat er voor zorgt dat uw auto veilig geparkeerd staat. Hun verharde terrein is namelijk volledig afgesloten door middel van een omheining. Daarnaast wordt de veiligheid hier gegarandeerd dankzij de beveiligingscamera's die alles 24/7 bewaken. Ook is er elke dag iemand aanwezig om alles in de gaten te houden en natuurlijk om u te helpen bij het parkeren. Daarnaast is het goed om te weten dat PARKinDUS een bedrijfs-en aansprakelijkheidsverzekering heeft. Ze doen er alles aan om u ervan te verzekeren dat uw auto in goede en vertrouwde handen is. Twijfel dus niet langer en reserveer de perfecte parkeerplek bij PARKinDUS Düsseldorf!

 • Autowasserij beschikbaar
 • Oplaadpalen aanwezig
 • Beveiligingscamera's

Adres
Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf

Elektrische oplaadpunten:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

Shuttle Parking

PARKinDUS Düsseldorf biedt u een hele comfortabele manier van parkeren, namelijk shuttle parking. Shuttle parking houdt in dat u snel en eenvoudig uw auto parkeert op het terrein van de aanbieder om vervolgens met een pendelbus naar het vliegveld gebracht te worden. U hoeft dus niet lang te zoeken naar een parkeerplek bij een druk vliegveld. Als u kiest voor een parkeerplek op het terrein van PARKinDUS Düsseldorf,  bent u dankzij hun snelle shuttle service al binnen 7 minuten op Düsseldorf Airport. Daarnaast wordt u met PARKinDUS Düsseldorf individueel naar het vliegveld gebracht waardoor u niet hoeft te wachten op anderen maar direct naar het vliegveld kan. Reist u met kinderen? Dan is het mogelijk om kinderzitjes aan te vragen voor een veilig transfer naar de luchthaven. Voordat u naar het vliegveld wordt gebracht, wordt uw auto eerst gecheckt op schade en worden er foto's gemaakt om te garanderen dat uw auto schadevrij is gebleven tijdens uw reis. Wilt u meer weten over shuttle service of wilt u kennis maken met een andere vormen van parkeren? Neem dan eens een kijkje bij onze parkeervormen.

Meer voor u én uw auto

PARKinDUS Düsseldorf biedt u meer dan alleen parkeren op een outdoor parkeerterrein. Naast reguliere auto's kunnen hier namelijk, tegen een kleine meerprijs, ook grote bestelwagens en campers geparkeerd worden. Daarnaast kunnen elektrische auto's opgeladen worden op het parkeerterrein. Ook zal uw sleutel zorgvuldig bewaard worden om de veiligheid van uw auto te garanderen. Medewerkers zorgen ervoor dat uw sleutel opgeborgen worden in een kluis. Reist u tussen 1 november en 15 maart? Dan kunt u er voor kiezen om uw sleutels mee te nemen tijdens uw reis. Een andere fijne service van PARKinDUS Düsseldorf, is dat er een wasstraat aanwezig is op het parkeerterrein. De medewerkers van de indoor en outdoor wasstraat helpen u graag. Heeft u verder nog vragen? Kijk dan eens tussen onze veelgestelde vragen zodat u goed voorbereid aan uw reis kunt beginnen.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Elektrisch laadstation
 • Autowassen

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:55
 • Vooraf reserveren
 • 1km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.7
Beoordeeld door 5 klanten
Afstand tot vliegveld 8.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7
Totaal 7.7
Roy Groenendijk
24-02-2020 00:00
Helaas zijn er extra kilometers in onze auto gemaakt zonder onze toestemming. Auto stond ook niet op de plaats waar ik hem zelf geparkeerd had. Stuurslot was verwijderd, kussen op de bijrijdersstoel lag op de achterbank en er was een Duitse radiozender voorgeprogrammeerd. Heb dan ook de politie ingeschakeld.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
7.5
Totaal
8.3
Unknown User
01-03-2020 00:00
Het adres wat we opgegeven hadden gekregen klopte niet. Nr. 82 was doorgegeven en 91 moest het zijn. Bij het oude adres kom je op een groot braakliggend terrein uit. Ergens op een keet hangt een briefje dat je elders moet zijn. Vervolgens zie je daar ook niks staan. Hebben contact gehad via telefoon, maar dat ging in eerste instantie niet heel vriendelijk. Het parkeren is gelukt. Hadden er niet heel veel vertrouwen in. Beschrijving op de website en foto van pendelbusje komen absoluut niet overeen. Was een oud barrel. Auto is verplaatst geweest naar andere terrein waar we eerst waren en daar heb ik geen camera gezien.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
5
Totaal
6.7
Sem
12-11-2020 09:05
Van begin tot eind al met al een fijne ervaring en volgende keer parkeren we weer hier.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
8.3
Karlijn Timmerman
15-11-2020 09:50
Vriendelijke mensen.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Melanie
03-10-2020 09:35
Alles verliep vlot.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe