Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Als u wel in uw eigen auto naar de luchthaven wilt rijden, maar u heeft geen zin om tijd kwijt te zijn aan het parkeren van de auto op Düsseldorf Airport, dan is Parkgentle Valet misschien wat u zoekt. Bij Valet parking rijdt u namelijk rechtstreeks naar het vliegveld en hoeft u niet naar de parkeerplaats te gaan. Zo kunt u, direct nadat u uw auto heeft afgegeven aan een medewerker, naar de terminal lopen. Bent u op zoek naar deze wat luxere vorm van lang parkeren? Boek dan nu Parkgentle Valet hier op ParkCare.

De snelste vorm van lang parkeren bij Düsseldorf Airport

Valet parking is de snelste vorm van parkeren. Dat komt omdat u niet zelf de auto parkeert. In plaats daarvan rijdt u direct naar Düsseldorf Airport en 20 minuten voor aankomst belt u de aanbieder. Eenmaal op de luchthaven Düsseldorf overhandigt u op een afgesproken plek de auto aan een medewerker samen met uw autosleutel. Samen met deze medewerker checkt u de auto, waarna er foto’s worden gemaakt. Zo kan er geen misverstand ontstaan over eventuele schade. De medewerker parkeert de auto voor u op het terrein van Parkgentle, waar deze bewaakt wordt door videocamera’s en personeel. Op de terugweg staat de medewerker klaar met uw auto op de afgesproken plek. U kunt eventueel ook kleine reparaties of een wasbeurt uit laten voeren bij de aanbieder.

Direct uw parkeerplaats online reserveren

ParkCare maakt het vinden van een geschikte parkeerplaats gemakkelijk. Parkgentle Valet is een aanbieder die u helpt met tijd besparen voor uw vlucht. Als u zonder stress aan uw reis wilt beginnen, dan is dit de ideale parkeeraanbieder voor u. Gaat u liever voor een iets voordeligere optie of wilt u uw autosleutels liever in eigen bezit houden? Misschien is de Shuttle service van Parkgentle dan iets voor u. Hierbij kunt u naar de parking rijden en brengt de luxe shuttle bus u naar de vertrekhal.

Voordelen

Camerabewaking
Wasservice mogelijk
Overdekt parkeren mogelijk
Kleine reparaties mogelijk

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Düsseldorf Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Ingang Park Gentle
  • Auto's Park Gentle
  • Parkeerterrein Park Gentle

Locatie parkeerterrein

Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare