Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Het vliegveld is op 15 minuten afstand van het parkeerterrein van Parkfuchs24 Frankfurt. Door deze afstand kan deze aanbieder de prijzen laag houden en alsnog een geweldige service aanbieden. Voorgaande klanten zijn dan ook maar wat tevreden over de service. Dit blijkt uit de goede beoordelingen die binnenkomen en de glimlach op de gezichten van de passagiers. Parkfuchs24 Frankfurt wilt voor een optimale parkeerervaring zorgen. Daarom houdt ze het parkeerterrein schoon en neemt enkel professionele chauffeurs in dienst. Daarnaast maakt ze gebruik van kopersbescherming.

Beoordeling 5 sterren voor parkeerplaats

Parkfuchs24 Frankfurt heeft veel vaste klanten dankzij haar goede services. Veel nieuwe klanten sluiten zich hierbij aan en zo kan Parkfuchs24 Frankfurt haar services optimaliseren. In totaal hebben al meer dan 3.000 klanten vijf sterren toegeschreven aan deze aanbieder. De parkeerplaats is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend, het hele jaar door. Het personeel houdt toezicht op de 1.000+ parkeerplaatsen dankzij de bewakingscamera’s. Deze staan dag en nacht aan.

Shuttle- met bagageservice nabij Frankfurt Airport

Bij Parkfuchs24 willen ze u nét dat beetje extra’s aanbieden. Daarom bieden ze niet enkel een gratis shuttle service aan, maar helpen ze u ook met het overladen van uw bagage. Want veel handen maken licht werk, toch? Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parkeeraanbieder en bij aankomst zal er een transfer op u wachten. Houd uw reserveringsbevestiging bij de hand, want deze geeft u toegang tot het open parkeerterrein. De autosleutels geeft u na het parkeren in bewaring bij Parkfuchs24 Frankfurt. Zij bewaart de sleutel in een veilige kluis. Zoekt u een veilige parkeerplek bij Frankfurt am Main Airport? Dan bent u op het juiste adres bij deze aanbieder.

Voordelen

Bagageservice
Camerabewaking
Hoge klantvriendelijkheid
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen overdekte parkeerplaatsen
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Frankfurt am Main Airport

15 Minuten
Shuttlebus
  • Parkfuchs24 Shuttle bus
  • Parkfuchs24 Parkeerplek aanwijzen door medewerker
  • Parkfuchs24 Parkeerterrein ingang vanaf de weg
  • Parkfuchs24 Breed parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

Hessendamm 1-3 65795 Hattersheim am Main

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare