Buiten

€73,00

9 dagen parkeren
29-05-2018 tot en met 06-06-2018

ParkForHoliday is een parkeeraanbieder met een goede shuttle service. De gratis bus brengt u binnen 8 tot 10 minuten naar de airport van Schiphol. Terwijl u op reis bent, staat uw auto veilig geparkeerd op het verharde parkeerterrein van ParkForHoliday. Wanneer u aankomt op het parkeerterrein kunt u zich aanmelden bij de receptie. Zij zullen zorgen dat de shuttle bus u vervolgens naar het vliegveld brengt.

Shuttle parkeren

De prijs probeert ParkForHoliday laag te houden. Daarom kiezen zij ervoor om een shuttle bus in te zetten die u naar de terminal brengt. Naast de voordelen die shuttle parkeren u biedt, kunt u voor de busreis een gratis kinderzitje regelen. Dit kunt u indien nodig aangeven bij de receptie. U kunt zowel overdag als ’s nachts de auto aanmelden bij de receptie. 24 uur per dag en 7 dagen in de week is er personeel aanwezig. Het personeel zal tevens het terrein in de gaten houden. Uw autosleutels kunt u tijdens uw reis bij u houden. Bij terugkomst kunt u circa 15 minuten voordat u wilt worden opgehaald contact opnemen met de parkeeraanbieder. Zij zorgen er dan voor dat een chauffeur uw kant op rijdt en u weer naar uw auto brengt.

Verlicht parkeerterrein

Wanneer u ’s nachts aankomt hoeft u zich geen zorgen te maken dat u straks in het donker uitstapt. ParkForHoliday heeft immers een verlicht parkeerterrein. Ook over de veiligheid van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken. Het terrein wordt 24/7 in de gaten gehouden. U heeft de zekerheid dat er niet in uw auto wordt gereden, aangezien u de autosleutels zelf meeneemt op uw reis. Wij hebben in een handig overzicht de meest interessante tips voor u een rijtje gezet. Dit kan u helpen bij het parkeren. Lees onze parkeertips door als u extra goed voorbereid wilt zijn.

Voordelen

24/7 personeel aanwezig
Verhard terrein
Sleutel zelf houden

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen overdekte parkeerplaatsen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • ParkForHoliday Werknemers

Locatie parkeerterrein

Oberratherstraße 8
40472 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1057 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare