Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

ParkForHoliday is een parkeeraanbieder met een goede shuttle service. De gratis bus brengt u binnen twee minuten naar Düsseldorf Airport. Terwijl u op reis bent, staat uw auto veilig geparkeerd op het verharde parkeerterrein van ParkForHoliday. Wanneer u aankomt op het parkeerterrein kunt u zich aanmelden bij de receptie. Zij zullen zorgen dat de shuttle bus u vervolgens naar het vliegveld brengt. De parkeeraanbieder heeft plek voor 400 auto’s op de parkeerplaats. Parkeren nabij Düsseldorf Airport is hierdoor geen enkel probleem.

Shuttle parkeren bij Düsseldorf Airport

ParkForHoliday Düsseldorf probeert de prijs laag te houden. Daarom kiezen zij ervoor om een shuttle bus in te zetten die u naar de terminal brengt. Naast de voordelen die shuttle parkeren u biedt, kunt u voor de busreis een gratis kinderzitje regelen. Dit kunt u indien nodig aangeven bij de receptie. U kunt zowel overdag als ’s nachts de auto aanmelden bij de receptie. 24 uur per dag en 7 dagen in de week is er personeel aanwezig. Het personeel zal tevens het terrein in de gaten houden. Uw autosleutels bewaart u tijdens uw reis veilig in een kluis bij ParkForHoliday. Bij terugkomst kunt u circa 15 minuten voordat u wilt worden opgehaald contact opnemen met de parkeeraanbieder. Zij zorgen er dan voor dat een chauffeur uw kant op rijdt en u weer naar uw auto brengt.

Verlicht parkeerterrein nabij vliegveld

Wanneer u ’s nachts aankomt hoeft u zich geen zorgen te maken dat u straks in het donker uitstapt. ParkForHoliday heeft immers een verlicht parkeerterrein. Ook over de veiligheid van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken. Het terrein wordt 24/7 in de gaten gehouden. U heeft de zekerheid dat er niet in uw auto wordt gereden, aangezien u de autosleutels zelf meeneemt op uw reis. Wij hebben in een handig overzicht de meest interessante tips voor u op een rijtje gezet. Dit kan u helpen bij het parkeren. Lees onze parkeertips door als u extra goed voorbereid wilt zijn.

Voordelen

24/7 personeel aanwezig
Verhard terrein
Sleutel zelf houden

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen overdekte parkeerplaatsen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Düsseldorf Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • ParkForHoliday Werknemers

Locatie parkeerterrein

Wanheimer Straße 90/92 40468 Düsseldorf

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare