Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Eindhoven Airport groeit en daarom is het handig om van tevoren uw parkeerplaats te boeken. ParkFlyWash Eindhoven heeft een buitenterrein waar u goedkoop kunt parkeren nabij het vliegveld. Deze locatie is van SchipperStop en ParkFlyWash is een service die zij aanbieden. Bij het arriveren op de parkeerplaats fotograferen zij met 5 camera’s uw auto. Ook noteren zij de kilometerstand en controleren uw gegevens. Deze gegevens bewaren de medewerkers gedurende uw afwezigheid. Dit alles om zo transparant mogelijk te werken en u een goede service aan te kunnen bieden.

Wellness vakantie voor uw auto

Parkeren nabij Eindhoven Airport kan een mooi uitje worden met de service van ParkFlyWash Eindhoven. Zoals de naam al doet vermoeden wordt uw auto tijdens uw vakantie gewassen. Dit gebeurt op het terrein dat slechts op 8 minuten rijden ligt vanaf Eindhoven Airport. Naast de standaardprocedure van het autowassen, kunt u bij uw reservering aangeven ook van andere services gebruik te willen maken. U kunt bijvoorbeeld ook het interieur laten reinigen. Hoe grondig u de reiniging wilt hebben kunt u zelf aangeven. Als u enkel even de binnenkant gestofzuigd wilt hebben dan is dat mogelijk. Ook kunt u voor een meer uitgebreide reiniging kiezen waarbij de medewerkers een complete behandeling van het interieur geven.

Extra services bij parkeren Eindhoven Airport

Naast het reinigen van uw auto kunt u ook een kleine onderhoudsbeurt laten uitvoeren en gebruikmaken van de airco service. Bij deze service wordt het airco-systeem van uw auto gecontroleerd. Alles wordt nagekeken en waar nodig opnieuw aangevuld. Alle services voeren de medewerkers op de locatie zelf uit. Hierdoor zal uw auto het terrein niet verlaten terwijl u op reis bent. Kiest u voor de services van ParkFlyWash Eindhoven? Wacht dan niet te lang, deze parkeeraanbieder nabij vliegveld Eindhoven is erg populair om de ligging en de services. U doet er dus goed aan om op tijd te reserveren.

Voordelen

Cameratoezicht
Waakhonden aanwezig
24/7 bewaking
Voertuig inspectie

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrische oplaadpunten

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Eindhoven Airport

8 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerplaats vanaf de weg ParkFlyWash Eindhoven
  • Ingang open parkeerterrein ParkFlyWash Eindhoven
  • Overdekte parkeerplaatsen ParkFlyWash Eindhoven

Locatie parkeerterrein

Oersebaan
5507 PB Veldhoven

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare