Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
0,0

ParkCare helpt u om voor weinig een betrouwbare parkeerplaats te vinden. Om uw reis voordelig te houden, kunt u bij ParkFlyRent Eindhoven uw auto verhuren tijdens uw reis. U betaalt dan niets voor de parkeerplaats en u kunt zelfs geld verdienen. Uiteraard wordt een eventuele huurder aan een uitgebreide screening onderworpen en is de auto tijdens verhuur verzekerd onder een aparte polis. Wij leggen u graag uit hoe het werkt n wat de voorwaarden zijn.

Veilig verhuren en gratis parkeren

Als uw auto aan de voorwaarden voldoet, kunt u gebruikmaken van de service van ParkFlyRent Eindhoven. Deze voorwaarden zijn als volgt: de technische staat van de auto moet goed zijn, deze moet een Nederlands kenteken hebben en mag niet ouder dan acht jaar zijn. Ook mag er niet in de auto gerookt zijn en mogen er geen huisdieren in vervoerd zijn. De auto moet minimaal vijf dagen beschikbaar zijn voor verhuur. Tot slot moeten benzineauto’s minder dan 200.000 kilometer op de teller hebben staan en dieselauto’s minder dan 250.000 kilometer. Het parkeren zelf werkt als volgt: u parkeert in de overdekte en beveiligde parking, waarna u naar de terminal loopt. Deze bevindt zich op 130 meter afstand. Vervolgens gaat de aanbieder kijken of er een geschikte huurder is voor uw auto. Deze huurder wordt gescreend en uitgebreid gecheckt. Mocht uw auto verhuurd worden, dan gebeurt dit onder veilige omstandigheden. Zo is uw auto tijdens verhuur verzekerd onder een aparte polis van De Vereende. Dit zorgt ervoor dat uw eigen risico en uw schadevrije jaren niet aangetast worden in geval van een ongeluk. Uw auto krijgt u gewassen weer terug. Parkeren is altijd gratis, ook al wordt uw auto niet verhuurd. Wordt deze wel verhuurd, dan kunt u geld verdienen per kilometer. De precieze voorwaarden van de polis en waaraan uw auto moet voldoen vindt u op de site van ParkFlyRent Eindhoven.

Direct uw parkeerplaats boeken bij ParkCare

Als de voordelen van ParkFlyRent Eindhoven u aanspreken kunt u direct bij hier op de site van ParkCare uw parkeerplaats boeken. U kunt er zeker van zijn dat er op een professionele manier met de veiligheid van uw auto om wordt gegaan. Kies voor geld besparen en reserveer nu! Voldoet u auto niet aan de voorwaarden, of u wilt liever uw auto niet verhuren. Er zijn nog veel meer parkeerplaatsen in de buurt van Eindhoven airport. Dus neem een kijkje in de vergelijker.

Voordelen

Gratis parkeren
Geld verdienen terwijl u op vakantie bent
Op loopafstand van de terminal
Speciale all-risk verzekering tijdens verhuur

Nadelen

Auto niet ouder dan 8 jaar
Niet meer dan 200.000 kilometer gereden
Geen huisdieren in auto en auto rookvrij
Alleen auto's met Nederlands kenteken

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Eindhoven Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerplek en kantoor ParkFlyRent
  • Medewerkers ParkFlyRent
  • Parkeerbord ParkFlyRent Eindhoven
  • Parkeerplaats ParkFlyRent Eindhoven

Locatie parkeerterrein

Freddy van Riemsdijkweg 2-6 5657EE Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
905 reviews.
Twitter
Facebook
Ma t/m vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
E-mail: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare