Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

ParkCare helpt u voor weinig een betrouwbare parkeerplaats te vinden. Om uw reis voordelig te houden, kunt u bij ParkFlyRent Eindhoven uw auto verhuren tijdens uw reis. U betaalt dan niets voor de parkeerplaats en u kunt zelfs geld verdienen. Wij leggen u graag uit hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn.

Veilig auto verhuren

Als uw auto aan de voorwaarden voldoet, kunt u gebruikmaken van de service van ParkFlyRent Eindhoven. Deze voorwaarden zijn als volgt: de technische staat van de auto moet goed zijn, deze moet een Nederlands kenteken hebben en mag niet ouder dan acht jaar zijn. Ook mag er niet in de auto gerookt zijn en mogen er geen huisdieren in vervoerd zijn. De auto moet minimaal vijf dagen beschikbaar zijn voor verhuur. Tot slot moeten benzineauto’s minder dan 200.000 kilometer op de teller hebben staan en dieselauto’s minder dan 250.000 kilometer. Er wordt altijd gekeken of er een geschikte huurder is voor uw auto. Deze huurder wordt zorgvuldig gescreend en uitgebreid gecheckt. Mocht uw auto verhuurd worden, dan gebeurt dit onder veilige omstandigheden. Zo is uw auto tijdens verhuur verzekerd onder een aparte polis van De Vereende. Dit zorgt ervoor dat uw eigen risico en uw schadevrije jaren niet aangetast worden in geval van een ongeluk

Gratis parkeren bij Eindhoven

Het parkeren zelf werkt als volgt: u parkeert in de overdekte en beveiligde parking, waarna u binnen 2 minuten naar de terminal loopt. Uw auto krijgt u na afloop gewassen weer terug. Parkeren is altijd gratis, ook al wordt uw auto niet verhuurd. Wordt deze wel verhuurd, dan kunt u zelfs geld verdienen per kilometer. Als de voordelen van ParkFlyRent Eindhoven u aanspreken, kunt u direct op de site van ParkCare uw parkeerplaats boeken. U kunt er zeker van zijn dat er op professionele wijze met de veiligheid van uw auto wordt omgegaan. Kies voor geld besparen en reserveer nu! Voldoet uw auto niet aan de voorwaarden, of u wilt u gewoonweg liever uw auto niet verhuren? Dan zijn er nog veel meer parkeerplaatsen in de buurt van Eindhoven Airport.

Voordelen

Gratis parkeren
Geld verdienen terwijl u op vakantie bent
Op loopafstand van de terminal
Speciale all-risk verzekering tijdens verhuur

Nadelen

Auto niet ouder dan 8 jaar
Niet meer dan 200.000 kilometer gereden
Geen huisdieren in auto en auto rookvrij
Alleen auto's met Nederlands kenteken

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Eindhoven Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerplek en kantoor ParkFlyRent
  • Medewerkers ParkFlyRent
  • Parkeerbord ParkFlyRent Eindhoven
  • Parkeerplaats ParkFlyRent Eindhoven

Locatie parkeerterrein

Freddy van Riemsdijkweg 2-6 5657EE Eindhoven

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare