Buiten

€40,55

9 dagen parkeren
13-12-2019 tot en met 21-12-2019

Parkeren bij Bremen Airport met een gratis pendeldienst kan bij ParkFlug24 Bremen. Deze parkeerlocatie is overdekt en is ideaal voor lang parkeren nabij de luchthaven. Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding betaalt u niet te veel. Zo kunt u samen met uw gezin, partner, collega’s of vrienden op reis gaan met een goed gevoel. U boekt bij ParkCare uw ticket voor de parkeerplaats en de rest regelen wij voor u. Vanaf de parkeergarage brengt een shuttle bus u binnen 5 minuten naar vliegveld Bremen. Voor de terugweg belt u met ParkFlug24 Bremen en dan wordt u met de pendeldienst weer opgehaald.

Beveiligd parkeren nabij Bremen Airport

Een overdekte parkeerplaats zorgt al voor de nodige veiligheid. Onbevoegden kunnen de parkeerplaats niet makkelijk betreden en door de videobewaking gaat niets ongezien. Daarnaast is de locatie altijd verlicht. Hierdoor hoeft u nooit in het donker te tasten waar u loopt. Het personeel houdt ook een oogje in het zeil door regelmatig patrouilles te lopen. Na het parkeren van uw auto kunt u de bagage overladen in de shuttle bus. Deze bus is gratis tot vijf personen. Reist u met meerdere personen? Dan kunt u ervoor kiezen om de extra passagiers alvast bij de terminal af te zetten. Op deze manier bespaart u geld.

Autowasservice en tankdienst

De goede service van ParkFlug24 Bremen zien we niet alleen terug in de gastvrijheid, maar ook in de extra diensten die zij aanbieden. Zo kunt u als klant ervoor kiezen om uw voertuig op verzoek te laten reinigen. Hierbij heeft u de keuze of u het interieur, exterieur of beide wilt laten wassen. Wanneer u dan terugkomt van uw reis, zal er een blinkende auto op u wachten. Een andere service die deze parkeeraanbieder aanbiedt is het vullen van uw tank. Op de terugweg kunt u dan in één keer naar huis rijden zonder nog langs de benzinepomp te moeten rijden. Wilt u een parkeerplaats bij luchthaven Bremen reserveren? Doe het met ParkCare.

Voordelen

Overdekt parkeren
Autowasservice
Videobewaking aanwezig
Tankservice

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Beperkte doorrijhoogte door overdekt parkeren
Geen elektrische oplaadpunten

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Bremen Airport

5 Minuten
Shuttlebus
  • Auto parkeren bij parkeerplaats ParkFlug24 Bremen
  • Overdekte parkeerplaats ParkFlug24 Bremen
  • ParkFlug24 zwarte auto's in parkeergarage Bremen Airport
  • ParkFlug24 Bremen Geparkeerde auto's in parkeergarage

Locatie parkeerterrein

Industriestraße 6
28199 Bremen

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare