Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Parkflair is een betrouwbare parkeerdienst nabij vliegvelden welke al meer dan 500 positieve reviews heeft gekregen van klanten. Klanten beoordelen de service en het personeel erg hoog. Het team dat aanwezig is heeft jarenlange ervaring met rijden en kent elk type auto en bestelbus. Hierdoor weten ze precies hoe ze om moeten gaan met uw auto. Parkflair Düsseldorf biedt naast haar vertrouwde valet service nog een paar extra services aan. Hieronder staan ze opgesomd.

Düsseldorf parkeerservices

Een grote service die wordt aangeboden door deze parkeeraanbieder is dat zij 24/7 bereikbaar zijn. U hoeft dus niet op de tijden te letten om te kijken of u deze parkeerlocatie in lijn staat met uw vluchttijden. Dat is gegarandeerd het geval! Wanneer u bij ParkCare boekt, dan krijgt u verschillende extra opties. Allereerst kunt u aanvinken om uw auto te laten wassen met de ‘car cleaning service’. Hierbij heeft u de optie om zowel het interieur als het exterieur te laten wassen of één van beiden. Heeft u bij terugkomst een lege koelkast? Parkflair Düsseldorf wilt u hier graag bij helpen. Als u van tevoren het meldt, dan halen de medewerkers wat boodschappen voor u op. Hetzelfde geldt voor een lege tank. Het kan zo zijn dat u een lange reis achter de boeg heeft en dat u al verwacht op de terugweg te moeten tanken. Geef het uit handen met de tankdienst van Parkflair. Zij tanken voor u en u kunt bij terugkomst in één keer door naar huis.

Valet parkeren bij vliegveld

Valet parkeren bij een vliegveld is erg efficiënt. Het bespaart u veel tijd en stress. U hoeft niet meer langs de parkeerplaats te rijden om uw auto te parkeren. Het enige wat u hoeft te doen is naar de vertrekhal rijden van Düsseldorf Airport en er zal vanzelf een medewerker van Parkflair Düsseldorf naar u toekomen. Deze chauffeur neemt uw autosleutels over en zal uw auto parkeren. U kunt ondertussen de terminal binnenlopen en aan uw reis beginnen. Dat noemen we nog eens service bij Parkflair. Check de parkeertips voor een optimale parkeerervaring.

Voordelen

Elektrische afrastering bij omheining
24-uurs videobewaking
Geen maximale doorrijhoogte
Ervaren en verzekerde chauffeurs

Nadelen

Geen overdekte parkeerplaatsen
Geen elektrisch oplaadpunten
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Düsseldorf Airport

0 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Moltkestraße 23
40211
Düsseldorf

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare