Buiten

€51,00

9 dagen parkeren
26-10-2017 tot en met 03-11-2017
Overdekt

€61,00

De reis van en naar Düsseldorf Airport duurt ongeveer 7 minuten. Omdat het bedrijf zich zo dichtbij het vliegveld bevindt verliest u weinig tijd met het transport. U wordt van en naar het vliegveld gebracht door middel van een comfortabele shuttle bus. Deze is bij Parkexpert in de prijs inbegrepen. De shuttle bus rijdt niet op vaste tijden maar staat altijd voor u klaar. Op deze manier heeft u zo min mogelijk last van wachttijden en tijdverlies. Bij Parkexpert moet u uw autosleutel wel afgeven zodat zo goed mogelijk gebruik gemaakt worden van de parkeerplekken. Uiteraard zullen zij deze veilig bewaren tijdens uw reis.

Vertrouwd parkeren bij Düsseldorf Airport

Uiteraard staat uw auto bij Parkexpert volledig veilig. De parkeerplaatsen zijn veilig omheind en er is op het terrein 24/7 videobewaking. Voor de parkeerplaatsen van Parkexpert gelden er verschillende prijzen. In het hoogseizoen liggen de prijzen iets hoger dan het laagseizoen. Als u uw auto overdekt wilt laten parkeren geldt er ook een eenmalige toeslag. Het is belangrijk hier tijdens het boeken rekening mee te houden. Deze aanbieder zorgt er op deze manier voor dat u zo goedkoop mogelijk kunt parkeren bij Düsseldorf Airport.

Voordelige extra service

U kunt met Parkexpert nog meer tijd besparen door te kiezen voor een van de vele extra’s. Het bedrijf heeft namelijk verschillende extra opties tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt bijvoorbeeld uw auto door Parkexpert laten reinigen. Zo haalt u gegarandeerd het meeste uit goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport. Boek de uitstekende service van Parkexpert via ParkCare. Betalen kunt u bij ons met onder meer Creditcard, Mastercard en iDeal. Ga ook goed voorbereid op pad door onze parkeertips goed door te lezen.

Voordelen

Reiniging auto mogelijk
Overdekt parkeren mogelijk
24/7 bewaking

Nadelen

Vooraf reserveren
Autosleutel afgeven

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

7 Minuten
Shuttlebus
  • Shuttlebus Parkexpert
  • Parkeerterrein Parkexpert
  • Parkeergarage Parkexpert
  • Geparkeerde auto's op parkeerterrein Parkexpert
  • Geparkeerde auto's in parkeergarage Parkexpert

Locatie parkeerterrein

Theodorstraße 290
40472 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
940 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare