Beoordelingen voor Best Parking Fly

bij Charleroi Airport -
6.1 , beoordeeld door 7 klanten
Best Parking Fly foto 1
Gemiddelde beoordeling 6.1 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 6.4
Prijs/kwaliteit 6.4
5.4 Klantenservice
« Terug naar Best Parking Fly

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Maryna nl 7.5 Geparkeerd van 30/06/2024 tot 11/07/2024

Alles was oké. We hadden een klein misverstand over de betaling voor de 5e persoon. Bij het inchecken wordt automatisch voor elke 5e persoon betaald, maar de chauffeur is zich hier niet van bewust. Het personeel van de parkeerplaats spreekt alleen Frans.

sabine fr 9.2 Geparkeerd van 19/06/2024 tot 05/07/2024

Équipe efficace ! Parking Pas très proche de l’aéroport, mais les conducteurs sont assez réactifs. Parking sécurisé. Rapport qualité prix intéressant. Nous y retournerons !

chloe nl 2.5 Geparkeerd van 22/06/2024 tot 27/06/2024

Zeer onvriendelijk, erg lang moeten wachten bij terugkomst 45 min gewacht in de hitte met een kind van 2 jaar, geen autostoel ter beschikking ondanks we gemeld hadden dat we met een kind waren, voor ons nooit meer

Senna nl 7.5 Geparkeerd van 19/06/2024 tot 26/06/2024

Good and cheap service. Only waited long before the returning transfer came.

Bert nl 6.7 Geparkeerd van 18/06/2024 tot 25/06/2024

Extra kosten voor brengen 5 euro Extra kost voor afhaal na 0 uur 20euro Tussen 0 uur en 4 uur gesloten. Maar mits extra kost wachten ze wel op u. Dit was niet vermeld bij boeking.

Sam nl 5.8 Geparkeerd van 20/06/2024 tot 25/06/2024

Great price and quick pick up/drop off to airport. But so unfriendly staff.

Niels nl 3.3 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 23/06/2024

Dacht een keer een andere shuttle service te gebruiken. Heen was prima. Terug was werkelijk waar drama. Heeft ruim een uur (!!!) geduurd vanaf het ophaalpunt. Bellen had geen zin. Elke keer was het 'over 5 minuten', waarbij er op een gegeven moment niet eens meer werd opgenomen.... Ik ga hier zeker nooit meer staan, ook nog eens omdat ander parkeerplaatsen veel dichterbij zijn.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe