Parkeren bij vliegvelden relatief duurder geworden

12
jun
Parkeerplaats luchthaven met auto's

Wie komende zomer zijn auto wil gaan parkeren bij vliegveld Eindhoven of Rotterdam, staat een verrassing te wachten. Ten opzichte van vorig jaar zijn de parkeertarieven namelijk fors gestegen. Parkeren nabij Eindhoven Airport is dit jaar 20 procent duurder dan in 2018. Voor acht dagen is de gemiddelde parkeerder nu €58,50 duurder uit. Gelukkig is er nog een kleine troost omtrent de verhoging van de parkeertarieven.

Nederlandse vliegvelden nog niet het duurste om te parkeren

Onze onderburen zijn namelijk nog nét iets duurder. Zo liggen de prijzen het hoogst bij de vliegvelden Luik, Brugge en Antwerpen. Mocht u dus de keuze moeten maken tussen vliegen vanuit Nederland of België, dan raden wij aan om te vliegen vanaf een Nederlandse luchthaven. Ook ons ander buurland heeft een stijging van de prijzen. Parkeren bij vliegveld Keulen stijgt hierbij het hardst. Maar helaas, ook de prijzen bij Düsseldorf en Dormund lopen op.

Online vroegboeken is de oplossing

Groningen komt het beste uit de cijfers. Parkeren bij Eelde Airport is het goedkoopste met maar liefst een gemiddeld parkeertarief van €35,-. Om de andere hogere prijzen omtrent Schiphol, Eindhoven en Rotterdam te vermijden raden wij aan om vroeg van te voren online te boeken. Hiermee staat de prijs vast en kan deze niet meer veranderen. Daarnaast heeft u dan de keuze uit de goedkoopste parkeerplaatsen nabij de luchthavens. Hoe langer u dus wacht, hoe duurder uw parkeerticket. Boek daarom nu bij ParkCare uw parkeerplaats bij een betrouwbare parkeerlocatie en wees geen slachtoffer van de hoge parkeertarieven.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1212 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare