Overdekt

€30,16

9 dagen parkeren
13-12-2019 tot en met 21-12-2019

Al lange tijd voert Parken Flughafen Dus Express bij luchthaven Düsseldorf een beleid van betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit en voordelig parkeren bij Düsseldorf Airport. Lees hieronder over de faciliteiten van de parkeeraanbieder.

Goede kwaliteit voor iedereen

Zowel voor zakenreizigers als vakantiegangers biedt deze aanbieder de beste service. Daarnaast is Parken Flughafen Dus Express de parkeeraanbieder voor zowel kort en lang parkeren met kwaliteit bij het vliegveld. De parkeerplaats is gelegen op slechts 5 minuten van Düsseldorf Airport en daarom bent u ook nog eens snel ter plaatse. De afgelopen jaren beoordeelden klanten deze aanbieder met een gemiddelde van 5 van de 5 sterren. U hoeft dus niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze aanbieder besteedt veel aandacht aan training van het personeel om zo goed mogelijk ter dienst te kunnen zijn. Een zorgeloze reis begint dus al met parkeren bij Parken Flughafen Dus Express.

Voordelig buiten parkeren en snel naar Düsseldorf Airport

Parken Flughafen Dus Express biedt ook een indoor parkeerplek aan. U kunt namelijk ervoor kiezen om uw auto in de parkeergarage van deze aanbieder te parkeren. Na een keuze te hebben gemaakt kunt u reserveren via deze website en betalen met onder andere Mastercard, VISA of iDeal. Vergeet niet op de dag zelf een bevestiging mee te nemen. Deze kunt u vinden in de bevestigingsmail die u ontvangt na de reservering. Nadat u uw auto heeft geparkeerd op één van de aangegeven plekken, kunt u zich melden bij de receptie. Daar worden nog eens de voorwaarden en uw gegevens met u doorgenomen. U kunt uw autosleutels hier ook afgeven. Vervolgens brengt een shuttle service u snel naar vliegveld Düsseldorf en bent u klaar en uitgerust om aan uw reis te beginnen. Bij terugkomst belt u naar de parkeeraanbieder en staat er op de afgesproken plek een shuttle bus klaar die u terugbrengt naar de parkeerplaats of parkeergarage.

Voordelen

Bewaakte parkeerplaatsen
24/7 geopend
Elektrische oplaadpunten aanwezig
Overdekte parkeergarage beschikbaar

Nadelen

Autosleutels in bewaring bij aanbieder
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Düsseldorf Airport

5 Minuten
Shuttlebus
    Parken Flughafen Dus Express
  • Parken Flughafen Dus Express parkeerplaats vanaf de straat
  • Parken Flughafen Dus Express wasservice

Locatie parkeerterrein

Kieshecker Weg 120
40468 Düsseldorf

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare