Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

“Zo, dat ging snel” is de reactie die Parken Flughafen Bremen wil krijgen van haar klanten. Daar streeft deze aanbieder naar: een kwalitatief hoogstaande service die ook nog eens snel is. Bij het zoeken naar een goedkope parkeerplaats bij Bremen Airport let u voornamelijk op de faciliteiten van de parkeerplaats en de afstand met het vliegveld. Over de afstand hoeft u zich geen zorgen te maken, met 10 minuten bent u al bij vliegveld Bremen. De prijs die u daarvoor betaalt is een mooie bijkomstigheid. Parken Flughafen Bremen biedt u een gratis pendeldienst aan om de afstand tussen de parkeerplaats en het vliegveld te overbruggen. Deze transfer is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Verder biedt deze aanbieder ook andere prettige faciliteiten aan. U leest ze hieronder.

Geen maximale doorrijhoogte

De parkeerplaats van deze aanbieder is onoverdekt. Dit betekent voor eigenaren van hoge auto’s dat zij hun auto hier kunnen parkeren zonder over de maximale doorrijhoogte te hoeven nadenken. Dat het terrein niet overdekt is, heeft geen invloed op de veiligheid van uw auto. Het parkeerterrein heeft een stevige omheining dat ongewenste gasten tegenhoudt. Daarnaast is het parkeerterrein in het donker verlicht. Hierdoor hoeft u dus ook nooit in het donker op zoek naar uw auto. Naast dat het handig is om uw auto te vinden, biedt het een extra stukje veiligheid. Bij Parken Flughafen Bremen bent u nooit alleen op het parkeerveld. Het personeel is altijd aanwezig en er hangen camera’s die het gehele terrein in de gaten houden.

Autosleutels mee op vakantie

Een mooie bijkomstigheid is dat u uw autosleutels mee kan nemen op vakantie. Hiermee houdt u volledig controle over uw auto en weet u zeker dat hij veilig staat bij Parken Flughafen Bremen. Wanneer u pech heeft met uw auto, kan het personeel u te hulp schieten. Zij hebben kabels om u te helpen met het starten van uw auto.

Voordelen

Sleutel zelf houden
24/7 service
Camerabewaking op terrein
Ruimte voor rolstoelen in shuttle bus

Nadelen

Geen overdekte parkeerplaatsen
Vooraf reserveren
Geen elektrisch oplaadpunt

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Bremen Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • Geen maximale hoogte bij Parken Flughafen Bremen
  • Parken Flughafen Bremen
  • Onoverdekte parkeerplaatsen bij Parken Flughafen Bremen

Locatie parkeerterrein

Dreyer Straße 75d
28844 Weyhe
Germany

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare