Buiten

€195,00

9 dagen parkeren
22-10-2018 tot en met 30-10-2018

Parken 24 Valet biedt mensen luxe aan bij het parkeren van hun auto bij Düsseldorf Airport. Deze aanbieder heeft een Valet service waar haar klanten gebruik van mogen maken. Met deze service hoeft u niet zelf uw auto te parkeren, maar bent u voorzien van alle gemakken. U rijdt immers direct naar het vliegveld van Düsseldorf. Daar staat een professionele chauffeur van Parken 24 Valet klaar om uw auto en sleutels over te nemen. Deze chauffeur zorgt ervoor dat uw auto veilig op hun parkeerterrein komt te staan.

Valet parkeren bij Düsseldorf Airport

U hoeft niet naar het parkeerterrein te rijden van Parken 24 Valet. De chauffeur van deze aanbieder zal na een korte check uw auto naar het parkeerterrein brengen. Deze korte check is er om eventuele schade vast te stellen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De autosleutel wordt goed bewaard in hun kluis. U kunt in tussentijd de terminal binnenlopen. U heeft hierbij geen zorgen meer aan uw auto. Parken 24 Valet zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat bij hen. Wanneer u weer bij terugkomst bent geland, kunt u direct contact opnemen met deze aanbieder. Zij zorgen er dan voor dat uw auto naar het vliegveld wordt gereden.

Veiligheid van uw auto

Een auto is een kostbaar bezit en hier houdt Parken 24 Valet dan ook goed rekening mee. U kunt kiezen of uw auto op een onoverdekt parkeerterrein of een overdekte parkeergarage geparkeerd staat. Het voordeel van de overdekte parkeergarage is dat uw auto gegarandeerd droog blijft. Beide locaties zijn voorzien van camerabewaking en een omheining. Ook houdt het personeel dat 24/7 aanwezig is, een oogje in het zeil. Aan hen kunt u direct uw brandende vragen stellen. Parken 24 heeft daarnaast verzekerde parkeerplaatsen. Er zal dus niet met uw auto gebeuren tijdens het parkeerverblijf van Parken 24 Valet. Als u liever wat goedkoper uit wilt zijn met het parkeren, dan kunt u Parken 24 bekijken. De veiligheid van de parkeerterreinen zijn hetzelfde, echter heeft deze een Shuttle service in plaats van een Valet service. Na de voltooiing van de reservering ontvangt u in uw mailbox een bevestiging. Lees deze goed door. Heeft u nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Voordelen

Overdekt parkeren mogelijk
Altijd personeel aanwezig
Camerabewaking
Professionele service

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen elektrisch oplaadpunt

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Ingang Parken24
  • Toegangshek Parken24
  • Parken24 Parkgel
  • Bovenaanzicht parkeerterrein Parken24
  • Geparkeerde auto's op parkeerterrein Parken24
  • Geparkeerde auto's in parkeergarage Parken24

Locatie parkeerterrein

Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf
Duitsland

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1069 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare