Parken 1 Düsseldorf

27/10/2021 om 10:00 t/m 03/11/2021 om 10:00 (Wijzig data)

Parkeren Düsseldorf Airport lastig? Niet bij Parken 1 Düsseldorf Airport! Op enkel 5 minuten van het vliegveld staat uw auto hier veilig en tegen een betaalbare prijs. Kies uit de vele diensten die Parken 1 Düsseldorf Airport aanbiedt en zorg voor een goed begin van uw vakantie. Deze aanbieder heeft onder andere een shuttle service en een valet service, maar ook het schoonmaken van uw auto maakt deel uit van de mogelijkheden van Parken 1 Düsseldorf Airport. Boek snel en eenvoudig uw parkeerplaats of ga door met parkeeraanbieders rondom Düsseldorf Airport vergelijken.

 • Autowasserij beschikbaar
 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's

Adres
Osterather Straße 2, 40547, Düsseldorf

Bewaakt parkeren:Ja

Kies uit verschillende parkeervormen

Zoals vermeld kiest u bij Parken 1 Düsseldorf Airport uit verschillende parkeervormen: shuttle parkeren & valet parkeren. De shuttle service is een gratis dienst waarbij u met een shuttle bus naar het vliegveld wordt gebracht, waar u bij terugkomst ook wordt opgehaald. Tegen een meerprijs kunt u ervoor kiezen om uw autosleutels mee te nemen op reis. In het geval van de valet service spreekt u direct af op het vliegveld. Een medewerker van Parken 1 Düsseldorf Airport doet samen met u een voertuigcheck en neemt de auto dan van u over. Na uw reis staat de auto uiteraard weer voor u klaar zodat u meteen door kunt naar huis. Extra informatie over het parkeerproces leest u op onze pagina over parkeervormen.

Extra: wasservice & reparatieservice

De diensten van Parken 1 Düsseldorf Airport houden niet op bij het aanbod van een shuttle bus of valet service. De medewerkers van Parken 1 Düsseldorf Airport zijn echte auto-experts en daarom kunt u bij deze aanbieder eventuele reparaties laten uitvoeren tijdens uw afwezigheid. Ook voor auto's die wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken heeft Parken 1 Düsseldorf Airport een speciale service. U heeft de keuze uit verschillende waspakketten waarbij uw auto zowel van binnen als van buiten kan worden schoongemaakt. Een optimale klantenservice staat bij Parken 1 Düsseldorf Airport dus duidelijk hoog in het vaandel. Voor eventuele vragen over het reserveren of andere onderwerpen, kunt u terecht bij de klantenservice van ParkCare.

Over Parken 1 Düsseldorf

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Autowassen
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren
 • Voertuig onderhoud mogelijk

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 12.4km naar vertrekhal

Beoordelingen Parken 1 Düsseldorf

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.9
Beoordeeld door 4 klanten
Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 8.1
Totaal 7.9
E Hanegraaf
04-09-2021
Redelijke prijs, vriendelijke mensen en hoefden niet lang te wachten op de shuttle.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Nadir B.
29-10-2020
Lang moeten wachten op een bus toen we terug van vakantie kwamen, heel vervelend.
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
2.5
Totaal
5
Ronald Schuur
03-11-2020
Aardige chauffeur
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
10
Totaal
8.3
Kenzi jongemans
05-11-2020
Goede locatie
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
10
Totaal
8.3
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe