Shuttle bus

Shuttle bus

Bij veel parkeeraanbieders wordt u met een shuttle bus van en naar des airport gebracht. Dit is veelal de goedkoopste vorm van parkeren en ook meteen de meest populaire vorm van parkeren. De bus brengt u van het parkeerterrein van de desbetreffende aanbieder naar de vertrekhal van het vliegveld, zodat u nooit ver hoeft te lopen en gesjouw met koffers ook niet nodig is.

Valet parking

Valet parking

Als u geen rekening wil houden met extra tijd voor het parkeren van uw auto, is valet parkeren een goede optie. Bij deze vorm rijdt u zelf naar Brussels airport en geeft u uw auto aan een chauffeur af. Deze zal de auto dan veilig parkeren en de auto weer naar het vliegveld rijden op uw terugreis. Vaak zit er een meerprijs verbonden aan deze parkeervorm, maar daar krijgt u dan wel wat luxe voor terug.

Park en walk

Park en walk

Er zijn ook parkeerterreinen die zo dicht in de buurt van het vliegveld liggen, dat u erheen kunt lopen. U parkeert uw auto zelf en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens loopt u naar de vertrekhal van Brussels airport. Het voordeel hiervan is dat de sleutels niet afgegeven hoeven te worden en dat rekening houden met vervoer naar het vliegveld niet nodig is.

Park, sleep en fly

Park, sleep en fly

Als u wil profiteren van een goede nachtrust en optimaal comfort voordat u vertrekt, is deze vorm een goede optie. U overnacht in een hotel in de buurt van het vliegveld en de auto kan hier dan ook voor een bepaalde tijd gratis geparkeerd worden. Een slaapplaats dicht bij het vliegveld geeft rust en zorgt ervoor dat u zeker weet dat u gemakkelijk op tijd bij het vliegveld aankomt.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare